Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Mariehöjd 7

Lgh 27, 3 rok, 69 kvm

Mariehöjd, Umeå
Inflyttning 30 nov 2023. Stor balkong! Öppen planlösning och gott om förvaring.
Ta chansen att köpa ett modernt och nyproducerat boende där det bara är att flytta in. I ett väldigt lugnt område med nära till bekvämligheter och Nydalasjön.
Den här fina trean kommer vara klar för inflytt 30 november 2023. Lägenheten har ett stort vardagsrum med fina fönsterpartier och delvis öppen planlösning mot kök och matplats. Från köket nås den generösa balkongen.
Köket har stilren inredning med modern maskinell utrustning bestående av stor kyl och frys, induktionshäll, integrerad mikro och ugn samt helintegrerad diskmaskin. På golvet ligger ett vitlaserat parkettgolv. Smakfullt och rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och skåpförvaring. Lägenheten har två fina sovrum med bra förvaring. Se inredningsval under dokumentet "Inredning lägenhet 27"
Lina Bennervall
Kontakt
Lina Bennervall
Mäklare, MOHV
Reserverad
Pris2.395.000 kr
Avgift4.934 kr/mån
Antal rum3 rum och kök
Boarea69 kvm
Våning0
Lägenhetsnummer27
GatuadressSkärvstensgatan 34

Bilder

Mer info

Kontakt

Lina Bennervall

Lina Bennervall Mäklare, MOHV

Anna Persson

Anna Persson Mäklare, MOHV

Välkommen på visning

05 oktober 2023 kl. 16:00 - 16:30

Välkommen till vår visningslägenhet på Skärvstensgatan 48. Boka din tid genom att maila mig på anna.persson@mohv.se

Lägg i kalender

Om området

Omgivning

Stadsdelen Mariehöjd växer fram i tallskogen mellan universitetet, Nydalasjön och Mariehem. Området ligger cirka fyra kilometer nordost om Umeås stadskärna och på promenadavstånd till både Norrlands universitetssjukhus, universitetet och många andra arbetsplatser. Det är även nära till Nydalasjöns friluftsområde.

Kommunikation

Busstrafik till Vasaplan i centrala Umeå tar cirka 15 minuter och har god turtäthet. Hållplatser finns på Mariehemsvägen och Istidsgatan. Resecentrum Umeå Östra ligger i direkt anslutning till sjukhuset och universitetsområdet och därmed ca sju minuter med cykel från Mariehöjd. Från resecentrum utgår busstrafik (både stads-, regionala- och flygbussar) och tågtrafik.

Service

I närområdet finns det mesta som underlättar vardagslivet. Ett par livsmedelsbutiker, frisörer, kvartersrestaurang, pizzeria, hamburgerrestaurang, apotek, kafé, fotvård, vårdcentral, bibliotek och träningsanläggningar hör till utbudet i eller nära Mariehems centrum.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.