Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Mariehöjd 8

Mariehöjd 8

Mariehöjd, Umeå
Nybyggt med många valmöjligheter!
Välkommen att anmäla ditt intresse för nästa etapp på Mariehöjd. Prel. säljstart februari, 2023.
Bostäderna är under utveckling och allt infomaterial kommer att publiceras i samband med säljstarten. De fotografiska bilderna på denna sida är från vår visningslägenhet i området.

Brf Mariehöjd 8 är ett perfekt val för dig som vill bo bekvämt och nybyggt, naturnära och samtidigt med tillgång till bra service och kommunikationer. Till centrum tar det bara en kvart med buss eller på cykel.

Föreningen rymmer 79 bostadsrättslägenheter om 1-5 rum och kök, med en stor variation av storlekar och planlösningar för olika behov och önskemål. Bostäderna är utformade för att bjuda in till social samvaro, med öppna planlösningar som ger rymd och ljus samt underlättar möblering.

Nytt för denna etapp är att vi nu erbjuder större lägenheter om 4-5 rok med två badrum/wc samt egen tvättstuga. En efterfrågad och efterlängtad nyhet, inte minst av många som redan bor och trivs i området men behöver lite mer plats för familjen.

Balkonger i söderläge
Lägenheterna får generösa söderliggande balkonger med möjlighet till inglasning, vilket ger attraktiva "extrarum" som du har glädje av under stora delar av året. Där finns gott om plats att inreda med bekväma möbler, utomhusmattor och allt det där andra som sätter sista touchen; gröna växter, lyktor och plädar.

Gemensamma ytor
Brf Mariehöjd 8 får flera gemensamma ytor som blir en fin bonus för dig som flyttar hit. Utomhus finns en trivsam gård med sittytor, lekplats och grönskande planteringar. Inomhus planeras ett gemensamt övernattningsrum/styrelserum, perfekt om du har långväga övernattande gäster eller behöver en lokal för barnkalas eller möte. Föreningen får även en gemensam bastu/relax. Båda ytorna har dessutom tillgång till egen uteplats på gården.

HSBs trygghetsförsäkring ingår i köpet
Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt bostadsköp och har därför skapat HSB Trygghetsförsäkring. Det innebär att du är skyddad från oförutsägbara händelser tack vare avbokningsskydd, tillträdesskydd, bokostnadsskydd och prisfallsskydd. I pdf:en (se rubriken "Dokument" kan du läsa mer om fördelarna med HSBs trygghetsförsäkring.

Förtur till ditt nya hem
Ett tips, som bosparare hos HSB har du möjlighet till förtur till våra nybyggda lägenheter och till att välja lägenhet före alla andra. Längre ner på denna sida kan du läsa om hur det går till att börja bospara.
bild på Emilie Svedberg
Kontakt
Emilie Svedberg
Mäklare, MOHV
Kommande projekt
InflyttKvartal 2, 2025
Antal bostäder79
Antal rum1 - 5 rum och kök
Boarea33,5 - 110,5 kvm

Bilder

Mer info

Kontakt

Emilie Svedberg

Emilie Svedberg Mäklare, MOHV

Johanna Asplund

Johanna Asplund Mäklare, MOHV

Om området

Omgivning

Stadsdelen Mariehöjd växer fram i tallskogen mellan universitetet, Nydalasjön och Mariehem. Området ligger cirka fyra kilometer nordost om Umeås stadskärna och på promenadavstånd till både Norrlands universitetssjukhus, universitetet och många andra arbetsplatser. Det är även nära till Nydalasjöns friluftsområde.

Kommunikation

Busstrafik till Vasaplan i centrala Umeå tar cirka 15 minuter och har god turtäthet. Hållplatser finns på Mariehemsvägen och Istidsgatan. Resecentrum Umeå Östra ligger i direkt anslutning till sjukhuset och universitetsområdet och därmed ca sju minuter med cykel från Mariehöjd. Från resecentrum utgår busstrafik (både stads-, regionala- och flygbussar) och tågtrafik.

Service

I närområdet finns det mesta som underlättar vardagslivet. Ett par livsmedelsbutiker, frisörer, kvartersrestaurang, pizzeria, hamburgerrestaurang, apotek, kafé, fotvård, vårdcentral, bibliotek och träningsanläggningar hör till utbudet i eller nära Mariehems centrum.
Välkommen till Mariehöjd!

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse