Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Hus3_4_webb

Skogsharen

Södra Gryta, Västerås
I naturnära Södra Gryta planerar vi nu för vår andra etapp, HSB brf Skogsharen. Bekväma bostadsrättslägenheter med ljus öppen planlösning och balkong.

Nu fortsätter vi utveckla vårt bostadsområde i naturnära Södra Gryta. I denna lugna och vänliga stadsdel har du nära till både grönområden, aktiviteter, och annan service. Här planerar vi nu för vår andra etapp, Brf Skogsharen. Bekväma bostadsrättslägenheter med ljus öppen planlösning och balkong eller uteplats. Här bor du praktiskt och funktionellt samtidigt som naturen finns precis utanför dörren.


I HSB brf Skogsharen planeras två hus med 4-5 våningar. Som boende i brf Skogsharen får du förråd, möjlighet att hyra p-plats intill husen och tillgång till en trivsam gård med plats för lek, umgänge och odling. Här finns också ett växthus som förlänger den ljusa årstiden.


 

bild på Johan Lind
Kontakt
Johan Lind
Mäklare, Mäklarhuset
bild på Andreas Söderkvist
Kontakt
Andreas Söderkvist
Mäklare, Mäklarhuset
Kommande
InflyttPreliminär inflyttning 2026
Antal bostäder43
Antal rum1 - 4 rum och kök
Boarea40 - 100 kvm
Miljöbyggnad Trygghetsförsäkring

Galleri

Mer info

Kontakt

Johan Lind

Johan Lind Mäklare, Mäklarhuset

Andreas Söderkvist

Andreas Söderkvist Mäklare, Mäklarhuset

Om området

Omgivning

Området består till största delen av villor och radhus med trevliga grönområden och fina gång- och cykelvägar. Stadsdelen avgränsas i väster och norr av skog och ängar. På nära avstånd finns flera motionsspår, utegym och idrottsplatser. Det finns både löparspår och skidspår i närheten som går via Rönnbyskogen till Rocklunda.

Kommunikation

Området trafikeras av bussar från Västmanlands lokaltrafik. Det är 1,5 km till Grytamotet där det finns livsmedelsbutik, bensinstation och restaurang. Dessutom är det inte mer än ca 4 kvm till Västerås centrum.

Service

Det finns fyra grundskolor i området, Ormkärr, Önsta, Apalby och Piltorpskolan.

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse