Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
210721 Byttorps hörn OMR bild 1

HSB Brf Byttorpshörn

Byttorp, Borås
Nyproduktion i Borås
Snart bygger vi 51 nya bostadsrätter i Borås!
Vill du bo nära naturen, men ändå ha affärer runt knuten? Och kunna promenera in till stan? Då är HSB Götas nya bostäder i Byttorps hörn något för dig. Här väntar nybyggda, arkitektritade bostadsrätter - med ett läge där du har närhet till det mesta.

Vi planerar uppföra tre hus med sammanlagt 51 lägenheter på Byttorp i Borås.
Här bor man med närhet till både stad och land. I våra lägenheter får du ett smidigt och modernt boende. Allt är nytt och designat efter dagens levnadsvanor och krav. Här får du ett hem med hög standard och många fördelar. Eller vad sägs om en egen balkong, parkettgolv och mycket ljusinsläpp? Vi vet att en egen balkong och uteplats står högt på önskelistan, likväl som öppna planlösningar, klädkammare , egen tvättmaskin i lägenheten och hiss i huset., Alla dessa önskemål har vi tagit fasta på när vi har ritat Byttorpshörn. Här får du bo i ett etablerat kvarter med det moderna husets alla fördelar.
I alla lägenheter är kök och vardagsrum integrerade. Det gör att du går en härlig rymdkänsla i boendet som öppnar för härliga stunder med mat, prat och umgänge. Köken är moderna och vita köksluckor och neutrala väggkulörer är det lätt för dig att inreda lägenheten i den stil du önskar. Med fönster i två väderstreck får du en ljus och luftig känsla i rummet. Härifrån tar du dig ut på din egen lilla oas, balkongen. Den som väljer att låta glasa in balkongen ( tillval) kan du leva ett uteliv året runt.
I nästan hela lägenheten ligger ett vackert parkettgolv. Undantagen är hall och badrum där vi lägger in ett snyggt och praktiskt klinker i en grå nyans.

På innergården och kring husen finns flera sittgrupper där du kan samla familj och vänner för härliga utekvällar med mat och prat.
placeholder för bild på kontakt
Kontakt
Henrik Melin
Projektledare, HSB Göta
Kommande
Antal bostäder51
Antal rum2 - 4 rum och kök
Boarea67 - 102 kvm

Galleri

Mer info

Kontakt

placeholder för bild på kontakt

Henrik Melin Projektledare, HSB Göta

Om området

Översiktsbild

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse