Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
HSB brf Byttorpshörn

HSB brf Byttorpshörn

Borås, Byttorp
Nyproduktion i Borås
Snart bygger vi 51 nya bostadsrätter i Borås!
Vill du bo nära naturen, men ändå ha affärer runt knuten? Och kunna promenera in till stan? Då är HSB Götas nya bostäder i Byttorps hörn något för dig. Här väntar nybyggda, arkitektritade bostadsrätter - med ett läge där du har närhet till det mesta.
HSB Götas nya kvarter i Byttorpshörn består av tre nya hus med totalt 51 bostadsrätter samt ett tvåvåningsgarage där alla lägenheter har en egen p-plats.
I våra lägenheter får du ett smidigt och modernt boende. Allt är nytt och designat efter dagens levnadsvanor och krav. Här får du ett hem med hög standard och många fördelar. Eller vad sägs om en egen balkong, parkettgolv och mycket ljusinsläpp?
Vi vet att en egen balkong och uteplats står högt på önskelistan, likväl som öppna planlösningar, klädkammare , egen tvättmaskin i lägenheten och hiss i huset., Alla dessa önskemål har vi tagit fasta på när vi har ritat Byttorpshörn. Här får du bo i ett etablerat kvarter med det moderna husets alla fördelar.
I alla lägenheter är kök och vardagsrum integrerade. Det gör att du går en härlig rymdkänsla i boendet som öppnar för härliga stunder med mat, prat och umgänge. Köken är moderna och vita köksluckor och neutrala väggkulörer är det lätt för dig att inreda lägenheten i den stil du önskar. Med fönster i två väderstreck får du en ljus och luftig känsla i rummet. Härifrån tar du dig ut på din egen lilla oas, balkongen. Den som väljer att låta glasa in balkongen ( tillval) kan du leva ett uteliv året runt.
I nästan hela lägenheten ligger ett vackert parkettgolv. Undantagen är hall och badrum där vi lägger in ett snyggt och praktiskt klinker i en grå nyans.
Under hösten 2022 planerar vi byggstarta tre hus med sammanlagt 51 lägenheter på Byttorpshörn i Borås. Här bor man med närhet till både stad och land.

Vill du fortlöpande få information om det här projektets utveckling via mail? Gör i så fall en intresseanmälan här ovan så hör vi av oss!
bild på Magnus Mattiasson
Kontakt
Magnus Mattiasson
Mäklare, Mäklare Hemm
Kommande projekt
InflyttUnder 2024
Antal bostäder51
Antal rum2 - 4 rum och kök
Boarea67 - 102 kvm
Pris0 - 0 kr
Avgift0 - 0 kr/mån

Bilder

Kontakt

Magnus Mattiasson

Magnus Mattiasson Mäklare, Mäklare Hemm

Om området

Omgivning

Byttorp är ett etablerat område i Borås, beläget precis intill Alingsåsvägen, med närhet till det mesta. Några hundra meter upp längs gatan hittar du en välsorteradlivsmedelsaffär och i området finns också ett bageri och restaurang. Det bästa är kanske ändå att du har nära till både stad och natur.
För dig som gillar utomhusaktiviteter väntar Rya åsar på dig. Det populära friluftsområdet bjuder på ett fantastiskt landskap med klippbranter, barrskogar och öppen mark. Mitt i allt detta slingrar sig motionsspår och här finns fina grillplatser och picknickomåden som gör att du kan få härliga naturupplevelser året om.
När du sedan vill byta friluftsliv mot stadsplös är det bara att byta väderstreck och ta dig ner till centrum. Till centralstationen har du cirka två minuter och vill du inte gå eller cykla har du busshållplatsen precis utanför. Här väntar hela Borås utbud av kultur, nöjen och affärer- och sport förstås. För den indrottsintresserade är Ryavallen och Borås arena välbekanta. Hit har du inte mer än två kilometer, så det är bara att dra på sig den gulsvarta eller blåvita halsduken och promenera till arenan och ta plats på läktaren.

Kommunikation

Med närheten till centrum så kan du smidigt ta dig till city med cykel! Busshållplatsen har du precis utanför dörren.
Områdesbild
Områdesbild

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Anmäl intresse