Du som loggar in med BankID på fil eller via dosa behöver först välja Mobilt BankID och därefter välja BankID innan du matar in ditt personnummer för att komma in. Vi jobbar på att rätta till detta och beklagar strulet som uppstått.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Blanka

Blanka

Göteborg, Sannegårdshamnen, Lindholmen

Balkong
Vattennära
Garage
Slutsålt
Antal Bostäder122
Antal rum1 - 5 rum och kök
Boarea24 - 127 kvm
Pris1.590.000 - 6.890.000 kr
Avgift2.450 - 7.634 kr/mån

Bilder

Om området

Omgivning

Planen för Lindholmen innefattar att skapa ytor som både barn och vuxna trivs i. Här hittar du bland annat en kreativ lekplats, gröna ytor och flera förskolor med gångavstånd.

På kvällar och helger erbjuder området flera prisbelönta restauranger med makalös utsikt över älven. Redan idag finns här Street Food Market som varje lördag lockar tusentals besökare med sitt utbud av mat från alla världens hörn, lagad av kockar från Göteborgs restauranger och food trucks. Lokala bryggerier står för närproducerad dryck och Göteborgbaserade DJs spelar musik. Här möts Göteborgarna över en bit spännande mat och samtal, och för barnen finns både pingisrum och TV. Och precis vid vattenkanten, ett stenkast från brf Blanka, byggs en ny restaurang för den som vill njuta av älven över en middag.

Att Lindholmen redan idag nämns som ett av de mest spännande områdena i Göteborg är inte konstigt. Runt platsen där vi just nu bygger brf Blanka, växer i snabb takt en unik stadsmiljö fram. Totalt kommer 700 nya bostäder att pryda Lindhomen. Här finns allt du behöver inom räckhåll. På dagarna präglas området av liv och rörelse tack vare Lindhomen Science Park och Chalmers Campus där framtidens innovationer redan nu utvecklas. Det bubblar kring Lindhomen Science Park som kallas ingenjörernas Silicon Valley; tusentals internationella besökare tar varje år del av föreläsningar, utställningar och workshops här. Här bygger även Geelykoncernen just nu ett europeiskt innovationscentrum, med 3 500 kontorsplatser, restauranger, hotell, kaféer och butiker.

Och då har vi inte ens hunnit presentera den unika och omåttligt populära gratisbastun Svettekôrka, teatern Aftonstjärnan, restaurangen Port Arthur, badhuset i närliggande Lundby, Kville Saluhall eller Backateatern. Kort sagt, Lindholmshamnen är en plats där framtiden växer fram!

Kommunikation

Med gratisfärjan från Lindholmen når du de allra mest centrala delarna av Göteborg på bara ett par minuter. Vill du åka norrut eller ta landvägen finns det goda kommunikationer med buss. Väljer du att istället cykla norrut är du strax framme vid Göteborgs största park, Hisingsparken, där du kan ta en löptur eller koppla av i antingen park- eller skogsmiljö.

Service

I närområdet och på gångavstånd finns köpcenter med bland annat Ica, Coop, Hemtex, Systembolaget. Här hittar du även både restauranger, banker, bibliotek, sporthall, träningscenter och ett flertal skolor med mera. I de nya husen i Lindholmshamnen planeras en förskola och ett flertal butikslokaler.
Vackra utsikter från nära håll.
Med Älvsnabben tar du dig snabbt och smidigt  över älven.

Karta

Bostäder och priser

Antal rum

Boarea kvm

Högsta pris

Våning

Status

Status Antal rum Boarea Våning Pris Avgift Nr

Kontakt

Christoffer Jonsson Säljare, HSB Göteborg

Christoffer Jonsson

Välj bostad

Se, jämför och hitta ett boende som möter dina önskemål.

Virtuell visning

Titta in i det som kan bli ditt nya hem och låt fantasin flöda.

Hitta hem hos HSB

Sovrum inrett med jordnära färgtoner

Trygghet hela vägen

Varmt välkommen att hitta hem i någon av våra nybyggda bostäder över hela landet. Det som är extra speciellt med att köpa bostad hos HSB är tryggheten. De flesta aktörer lämnar fastigheten efter att bygget är klart, men HSB stannar kvar och förvaltar och ger stöd i styrelsearbetet i den nya bostadsrättsföreningen – allt för att du ska trivas och känna dig trygg med köpet av ditt nya hem.

Kvinna sitter med kaffekopp och tittar ut genom fönster

Det här kan du förvänta dig:

  • Fast pris – du slipper budgivning.
  • Bekvämlighet – inga renoveringar behövs i ditt nya hem.
  • Noga utvald inredning – stil och kvalitet som är hållbar över tid.
  • Kvalitet – du får ett boende med hållbar profil och ett sunt klimattänk.
  • Trygg ekonomi – vi har ekonomiska garantier och underhållsplaner.
  • Trygg brf – din bostadsrättsförening får stöd i styrelsearbete och förvaltning.
  • Förmåner – du och din brf får många erbjudanden genom ert medlemskap i HSB.

Köpa bostad av HSB – så funkar det

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Så gör du dina inredningsval

Symbol HSBs trygghetsförsäkring

Extra trygga bostadsköp

Skydda dig mot oförutsägbara händelser före och efter tillträdet med HSBs trygghetsförsäkring. Håll utkik efter symbolen – då vet du att den ingår utan extra kostnad i ditt bostadsköp.

Försäkringen sluts mellan köpare och HSB när köpeavtalet för din nya bostad skrivs och omfattar avbokningsskydd, tillträdesskydd, bokostnadsskydd och prisfallsskydd.

Symbol spargris

Förtur till ditt nya hem

Bli bosparare idag för att få förtur till ditt bostadsköp hos HSB. Våra nybyggda bostäder erbjuds i första hand till våra bosparare och medlemmar. Lägenheterna erbjuds i turordning till dem som anmält intresse enligt några enkla regler:

1. Antal bosparpoäng.
2. HSB-medlemmar efter antal medlemsår.
3. Övriga intresserade.

Symbol hållbarhet, kretslopp

Hållbara bostäder

HSB bygger nya hem med stor hänsyn till miljö och klimat. Många av våra bostäder byggs enligt certifieringen Miljöbyggnad Silver. Det innebär att vi bygger bostäderna med så låg miljöbelastning som möjligt, god innemiljö med sunda material och att bostäderna planeras med högt ställda energikrav. I vissa bostadsprojekt tillämpar vi även miljömärkningen Svanen.