Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
HSB Wendelstrand 230220 WHITE_webb

Lignum

Mölnlycke, Härryda
Nya bostäder vid Landvettersjön
Brf Lignum blir HSB Göteborgs första projekt i Wendelstrand.

Här planerar vi för cirka 48 välgenomtänkta lägenheter med planerad säljstart hösten 2024 alla med minst en balkong eller uteplats. Husen får vackra träfasader som smälter väl in i området.


Wendelstrand blir en unik plats att bo på ett helt nytt bostadsområde som utvecklas med den omgivande naturen som inspiration. Här kan du börja dagen med ett morgondopp i Landvettersjön eller en promenad i skogen. I området planeras även för service som förskola restauranger gym och co-workingkontor. Allt på bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg Mölnlycke och Landvetter.


Vi har byggt nya hem med hemlängtan i åtanke sedan 1923. Det betyder bland annat att vi bygger hållbara och omsorgsfullt planerade bostadsrättsföreningar som du ska kunna länga hem till i många år. HSBs trygghetsförsäkring ingår i köpet och du får möjlighet att sätta din prägel på bostaden med personliga inredningsval. Vi lägger också stor vikt vid gemensamma utrymmen för dig och dina nya grannar. Välkommen att lämna en intresseanmälan för nya bostadsrätter i brf Lignum!


När säljstarten närmar sig skickar vi ut mer information om lägenheterna. Lignum är HSBs första projekt i Wendelstrand. Vi planerar även för ytterligare nyproduktion i vår andra bostadsrättsförening brf Silva med cirka 180 nya lägenheter i varierande storlekar. 

bild på Sofie Esmyr
Kontakt
Sofie Esmyr
Säljare, HSB Göteborg
Kommande
InflyttPlanerad säljstart kvartal 1, 2025
Antal bostäder48
Antal rum2 - 5 rum och kök
Trygghetsförsäkring

Bospara och få förtur vid säljstart

Som medlem och bosparare i HSB har du möjlighet att får förtur vid säljstart av nya bostadsrätter. 

Kontosparandet omfattas av insättningsgaranti upp till 1 050 000 kr. Läs mer på hsb.se/bospara.

Bilder

Mer info

Kontakt

Sofie Esmyr

Sofie Esmyr Säljare, HSB Göteborg

Om området

Omgivning

Wendelstrand är ett nytt bostadsområde som växer fram vid Landvettersjön i Mölnlycke. Här omvandlas ett gammalt stenbrott till totalt 1 000 nya bostäder i en hållbar stadsdel med naturen som ledstjärna och granne. Här bor du nära Landvettersjön och några minuters promenad från friluftsområdet Wendelsberg där det finns utomhusgym, lekplats, park och upplysta vandringsspår och mountainbikespår. Ett stort naturområde finns i närheten av Wendelsberg.

Kommunikation

Wendelstrand ligger på bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg, Mölnlycke och Landvetter. Med expressbussar tar du dig snabbt till Mölnlycke och Landvetter centrum.

Service

I anslutning till bostäderna byggs en skola, förskola och ett mobilitetshus med laddstationer och smart service. Mitt i området byggs landmärket Lakehouse med restaurang, co-working kontor och gym

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse