Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
_MG_6047

Mölnlyckes Haga

Mölnlycke, Härryda

Bospara och få förtur vid säljstart


Som medlem och bosparare i HSB har du möjlighet att få förtur vid säljstart av HSBs nya bostadsrätter i Mölnlyckes Haga.


 


HSBs bosparande erbjuds i samarbete med Danske Bank. Kontosparandet omfattas av insättningsgaranti för upp till 1 050 000 kronor.


 


Läs mer och börja bospara här

Centralt och naturnära i Mölnlycke
I det nya området Mölnlyckes Haga planerar vi för cirka 150 lägenheter i två bostadsrättsföreningar.

I Mölnlyckes Haga bor du omgiven av vackra grönområden med äldre lövträd som ger området en speciell karaktär. Området ligger även nära natur- och friluftsupplevelser i Wendelsbergsparken och Landvettersjön. Perfekt för skogspromenader, bad och fiske. Med Mölnlycke centrum bara 1,5 kilometer från ditt hem har du också nära till ett brett utbud av service med butiker, restauranger, bibliotek och mycket mer.


 


Våra nybyggda bostäder är mer än bara en bostad. Områdets placering, husens utformning och gemensamma utrymmen är omsorgsfullt planerade för att du ska trivas länge i ditt nya hem. När du köper en bostad i HSB har du även alltid möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad med personliga inredningsval.


 


Anmäl ditt intresse idag för att få mer information inför säljstarten av HSB Mölnlyckes Haga!

placeholder för bild på kontakt
Kontakt
Boendeservice
Medlem, HSB Göteborg
Kommande
Antal bostäder150
Antal rum1 - 5 rum och kök

HSB Göteborg planerar för nya bostäder i Mölnlyckes Haga. Gör en intresseanmälan så får du mer information när säljstarten närmar sig. Vid säljstarten får HSBs medlemmar och bosparare välja bostad först, därefter erbjuds övriga intressenter köpa någon av de lediga lägenheterna. Du kan läsa mer om hur det går till vid en säljstart via länken.

Bilder

Mer info

Kontakt

placeholder för bild på kontakt

Boendeservice Medlem, HSB Göteborg

Om området

Omgivning

HSB Mölnlyckes Haga byggs i ett nytt bostadsområde strax norr om Mölnlycke tätort. Området kommer att utgöras av cirka 600 bostäder med olika upplåtelseformer, attraktivt placerade nära vackra naturområden som Wendelsbergsparken, Landvettersjön och Delsjön. I anslutning till de nybyggda bostäderna kommer det att byggas lek- och mötesplatser samt anläggas cykel- och promenadstråk. Området är planerat och byggs med stor hänsyn till ekologisk och social hållbarhet.

Kommunikation

Från ditt nya hem i Mölnlyckes Haga har du nära till goda kommunikationer, vare sig du väljer att resa med buss, bil eller cykel. Med buss tar du dig in till korsvägen i centrala Göteborg på bara 10 minuter. Från Mölnlycke centrum finns även tågförbindelser till och från Göteborg central.

Service

Mölnlyckes Haga ligger 1,5 kilometer från Mölnlycke centrum, en attraktiv stadskärna med ett stort utbud av handel och service. Här finns matbutiker, skolor, vårdcentral, kaféer och restauranger. I centrala Mölnlycke finns även flera idrottsplatser, teater och bibliotek.

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse