Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
NextStepGroup-Wendelstrand-Stadsvy

Silva

Mölnlycke, Härryda

Våra projekt i Wendelstrand har fått nya namn. Om du tidigare anmält ditt intresse för Wendelstrand finns din intresseanmälan kvar hos oss. När säljstarten närmar sig kommer vi att kontakta dig via e-post.


 


Läs mer om hur säljstarten går till här

Nya bostäder vid Landvettersjön
HSB Göteborg planerar för cirka 180 nya bostadsrätter i Wendelstrand vid Landvettersjön.

Wendelstrand blir en unik plats att bo på, ett helt nytt bostadsområde som utvecklas med den omgivande naturen som inspiration. Här kan du börja dagen med ett morgondopp i Landvettersjön eller en promenad i skogen. I området planeras även för service som förskola, restauranger, gym och co-workingkontor. Allt på bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg, Mölnlycke och Landvetter.


 


Vi har byggt nya hem med hemlängtan i åtanke sedan 1923. Det betyder bland annat att vi bygger hållbara och omsorgsfullt planerade bostadsrättsföreningar som du ska kunna länga hem till i många år. HSBs trygghetsförsäkring ingår i köpet och du får möjlighet att sätta din prägel på bostaden med personliga inredningsval. Vi lägger också stor vikt vid att bygga gemensamma utrymmen för dig och dina nya grannar.


 


Välkommen att lämna en intresseanmälan för HSBs nyproduktion i Silva, Wendelstrand! När säljstarten närmar sig skickar vi ut mer information.


 


Vi planerar även för 48 lägenheter i Lignum, med planerad säljstart hösten 2024. Läs mer om Lignum och lämna en intresseanmälan för att inte missa säljstarten.

bild på Sofie Esmyr
Kontakt
Sofie Esmyr
Säljare, HSB Göteborg
Kommande
InflyttKommande projekt
Antal bostäder180
Antal rum1 - 5 rum och kök
Trygghetsförsäkring

Bospara och få förtur vid säljstart

Som medlem och bosparare i HSB har du möjlighet att får förtur vid säljstart av nya bostadsrätter. 

Kontosparandet omfattas av insättningsgaranti upp till 1 050 000 kr. Läs mer på hsb.se/bospara.

Bilder

Mer info

Kontakt

Sofie Esmyr

Sofie Esmyr Säljare, HSB Göteborg

Om området

Omgivning

Wendelstrand är ett nytt bostadsområde som växer fram vid Landvettersjön i Mölnlycke. Här omvandlas ett gammalt stenbrott till totalt 1 000 nya bostäder i en hållbar stadsdel med naturen som ledstjärna och granne. Här bor du nära Landvettersjön och några minuters promenad från friluftsområdet Wendelsberg där det finns utomhusgym, lekplats, park och upplysta vandringsspår och mountainbikespår. Ett stor naturområde finns i närheten av Wendelsberg.

Kommunikation

Wendelstrand ligger på bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg, Mölnlycke och Landvetter. Med expressbussar tar du dig snabbt till Mölnlycke och Landvetter centrum.

Service

I anslutning till bostäderna byggs en förskola och ett mobilitetshus med laddstationer och smart service. Mitt i området byggs landmärket Lakehouse med verksamheter och co-workingkontor.

Översikt över Wendelstrand (illustration)

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse