Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Wendelstrand

Wendelstrand

Mölnlycke, Härryda
Nya bostäder vid Landvettersjön
HSB planerar för cirka 220 nya bostadsrätter i Wendelstrand vid Landvettersjön och fortsätter utvecklingen av området tillsammans med Next Step.
Wendelstrand blir en unik plats att bo på, ett helt nytt bostadsområde som utvecklas med den omgivande naturen som inspiration. Här kan du börja dagen med ett morgondopp i Landvettersjön eller en promenad i skogen. I området planeras även för service som skola, restauranger, gym och co-workingkontor. Allt på bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg, Mölnlycke och Landvetter.

Våra nybyggda bostäder är mer än bara en bostad. Områdets placering, husens utformning och gemensamma utrymmen är omsorgsfullt planerade för att du ska trivas länge i ditt nya hem. När du köper en bostad i HSB har du alltid möjlighet att sätta en personlig prägel på din nya hem med personliga inredningsval.

Välkommen att lämna en intresseanmälan för HSBs nya bostadsrätter i Wendelstrand! När säljstarten närmar sig skickar vi ut mer information om våra nya bostäder i Wendelstrand.
bild på Sofie Esmyr
Kontakt
Sofie Esmyr
Säljare, HSB Göteborg
Kommande projekt
InflyttPlanerad säljstart 2023
Antal bostäder220
Antal rum1 - 5 rum och kök

Bospara och få förtur vid säljstart

Som medlem och bosparare i HSB får du förtur vid säljstart, öppna ett bosparkonto för att öka dina möjligheter att hitta ditt nya hem i Wendelstrand. 

Så går det till vid en säljstart

Bilder

Kontakt

Sofie Esmyr

Sofie Esmyr Säljare, HSB Göteborg

Om området

Omgivning

Wendelstrand är ett nytt bostadsområde som växer fram vid Landvettersjön i Mölnlycke. Här omvandlas ett gammalt stenbrott till totalt 1 000 nya bostäder i en hållbar stadsdel med naturen som ledstjärna och granne. Här bor du nära Landvettersjön och några minuters promenad från friluftsområdet Wendelsberg där det finns utomhusgym, lekplats, park och upplysta vandringsspår och mountainbikespår. Ett stor naturområde finns i närheten av Wendelsberg.

Kommunikation

Wendelstrand ligger på bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg, Mölnlycke och Landvetter. Med expressbussar tar du dig snabbt till Mölnlycke och Landvetter centrum.

Service

I anslutning till bostäderna byggs en skola, förskola och ett mobilitetshus med laddstationer och smart service. Mitt i området byggs landmärket Lakehouse med restaurang, co-working kontor och gym

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse