Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Aspen Strand

Aspen Strand

Lerum, Lerum
Tillsammans med några andra aktörer planerar vi för ett område med cirka 500 moderna lägenheter med gröna och blå utsikter. Visionen för området är att skapa en dynamisk och hållbar stadsdel. Aspen Strand är en plats att leva, trivas, umgås och utvecklas på.
Ditt framtida boende med natur och sjönära läge.
Här kommer du att kunna bo grönt och hållbart med sjön Aspen utanför dörren.
Bo grönt och hållbart vid sjön Aspen i Lerum.

HSB Göteborg planerar för att bygga nya bostadsrätter i Lerum. Området kommer att bli en dynamisk och hållbar del i Lerum med naturskönt läge precis vid Aspen. Här planerar vi cirka 170 moderna lägenheter. I området kommer det också att byggas en ny förskola. Aspen Strand är en perfekt plats att bo, leva och växa upp på.

Område, kommunikationer och service
Här bor du naturskönt precis vid sjökanten med närhet till en fin badplats. I Lerum är det aldrig långt till ett spännande utflyktsmål, en fin vandringsled eller ett skönt motionsspår. Aspen Strand ligger cirka en km sydväst om Lerums centrum, där du hittar ett brett serviceutbud och goda kommunikationer. Det finns småbutiker restauranger, caféer, matbutiker och mycket mer.

Pendeltågstationen Aspedalen ligger i direkt anslutning till området och du når Göteborgs centralstation på knappt 20 minuter.
placeholder för bild på kontakt
Kontakt
Boendeservice
Medlem, HSB Göteborg
Kommande projekt
Antal bostäder170
Antal rum1 - 4 rum och kök

HSB Göteborg planerar för nya bostäder vid Aspen strand, Lerums kommun. Gör en intresseanmälan så får du mer information när säljstarten närmar sig. Vid säljstarten får HSBs medlemmar och bosparare välja bostad först, därefter erbjuds övriga intressenter köpa någon av de lediga lägenheterna. Du kan läsa mer om hur det går till vid en säljstart via länken.

Bilder

Mer info

Kontakt

Boendeservice Medlem, HSB Göteborg

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse