Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Prisma_Unit B1_Final_webb

Lgh 32, 2 rok, 64,5 kvm

Krokslätt, Mölndal
2 rok med hörnläge!
Här erbjuds öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum! Balkong samt två franska balkonger. Badrum med möjlighet att välja badkar!
Kika mer på lägenhetsritningen och läs mer om detaljerna i säljbroschyren!
I brf Prisma har även de gemensamma utrymmena noggrant planerats för att både underlätta i vardagen och ge förutsättningar för naturliga mötesplatser. Brf Prisma får en stor föreningslokal med pentry och WC /dusch som kan användas för coworking, kalas, styrelsemöten eller varför inte övernattning för långväga gäster. Föreningen får en inbjudande och ljus tvättstudio i anslutning till aktivitetsrummet. De båda utrymmena delas av med en delvis glasad vägg för att kombinera både en känsla av gemenskap men ändå avskildhet. I aktivitetsrummet ser vi en naturlig mötesplats för föreningens medlemmar. Här finns spolplats som kan användas för allt från att skölja av golfklubbor till leriga hundtassar. Det kommer även vara möjligt att till exempel meka med cykeln eller sätta sig ner en stund. Kanske blir detta stället att placera en hylla för byte av böcker eller utlåning av verktyg?
bild på Charlotte Johansson
Kontakt
Charlotte Johansson
Mäklare, Fastighetsbyrån
Till salu
Pris3.595.000 kr
Avgift4.210 kr/mån
Antal rum2 rum och Kök.
Boarea64,5 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer32
GatuadressKämpegatan 5
InflyttningKvartal 2 2026

Galleri

Mer info

Kontakt

Charlotte Johansson

Charlotte Johansson Mäklare, Fastighetsbyrån

Patrik Teply

Patrik Teply Mäklare, Fastighetsbyrån

Om området

Omgivning

Brf Prisma byggs i ett lugnt område med blandad bebyggelse med såväl villor som flerfamiljshus runt om. I närområdet finns restauranger och servicebutik. Centrala delarna av Mölndal erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Bara en kort promenad bort ligger Safjällets naturreservat som är ett fint naturområde med promenadstigar och upplysta motionsslingor.

Kommunikation

Oavsett om du väljer cykel eller buss tar du dig enkelt till de centrala delarna av såväl Mölndal som Göteborg. För dig som har bil erbjuder föreningen möjlighet till parkering i garage under husen.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse