Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Furulund

Furulund

Furulund, Partille
Bospara och få förtur vid säljstart
Som medlem och bosparare i HSB har du möjlighet att få förtur vid säljstart av HSBs nya bostadsrätter i Furulund.

HSBs bosparande erbjuds i samarbete med Danske Bank. Kontosparandet omfattas av insättningsgaranti för upp till 1 050 000 kronor.

Läs mer och börja bospara här
Centralt läge med närhet till skog och sjö
I Partille kommun planerar HSB Göteborg för nya bostadsrätter vid Furulunds centrum.
Med närhet till skog, sjöar och fina friluftsområden kan vi snart erbjuda bostäder i en attraktiv del av Partille. Här utvecklas en ny centrummiljö med totalt cirka 400 bostäder och en utbyggd närservice.

Våra nyproducerade bostäder är mer än bara en bostad. Huset, lägenheterna och de gemensamma utrymmena präglas av genomtänkt arkitektur, moderna och praktiska planlösningar som byggs hänsyn till klimatets bästa. Köper du en bostad i HSB har du även alltid möjlighet att göra personliga inredningsval.
placeholder för bild på kontakt
Kontakt
Boendeservice
Medlem, HSB Göteborg
Kommande projekt
Antal bostäder100
Antal rum1 - 5 rum och kök

HSB Göteborg planerar för nya bostäder i Furulund, Partille kommun. Gör en intresseanmälan så får du mer information när säljstarten närmar sig. Vid säljstarten får HSBs medlemmar och bosparare välja bostad först, därefter erbjuds övriga intressenter köpa någon av de lediga lägenheterna. Du kan läsa mer om hur det går till vid en säljstart via länken.

Bilder

Mer info

Kontakt

Boendeservice Medlem, HSB Göteborg

Om området

Omgivning

Furuluns centrum kommer att bli en attraktiv centrummiljö i Östra Partille totalt bestående av cirka 400 nya bostäder och en utbyggd närservice. Området är omgivet av vacker natur med sjöar, lövskog och myrar. Bland annat runt Prästtjärn och Stora Kåsjön där du hittar fina vandringsleder, badplatser och motionsspår.

Kommunikation

Till och från Furulunds centrum finns goda kommunikationer med Partille centrum, centrala Göteborg och Mölnlycke.

Service

I anslutning till de nybyggda bostäderna finns gym, vårdcentral och matbutik. En 10 minuters biltur från ditt nya hem ligger centrala Partille med ett brett utbud av matbutiker, shopping, skolor, bibliotek och idrottsplatser.

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse