Information från styrelsen oktober 2021

01 oktober 2021 Säkerhet - Snickarbod - Cykelparkering

Säkerhet/Inbrott - Styrelsen tittar på hur vi kan höja säkerheten och garaget verkar vara den svagaste punkten. Vi har beställt förstärkning av gångdörr i porten, och tittar även på andra åtgärder. Vi ber återigen alla vara noga med att inte obehöriga smiter in genom dörrar och portar, och vi ber alla vara extra uppmärksamma. Vi har en medlem som gjort iakttagelser och avbrutit ett pågående nattligt inbrott, stort tack Bo!

Snickarbod - Vi har dragit in el i utrymmet märkt STÄD i 41:an och samarbetskommittén har köpt in en snickarbänk sam försett det med basutrustning av verktyg. Vi tar gärna emot fler verktyg, men kontakta Hans-Gunnar först. Ordningsregler och kontaktuppgifter finns uppsatta i ”boa”.

Cykelparkering - Vi är alla medvetna om att antalet cykelparkeringar inomhus är underdimensionerat. Så länge inte ”barnvagnsrummen” behövs i någon större utsträckning för rullstolar kan vi använda dem. Vi tittar på olika typer av cykelställ som kan ställas i garaget, med minsta möjliga negativa påverkan på framkomlighet för bilar, gående och teknisk personal.