Com Hem och Telia har nu kommit överens om ett ramverk

04 november 2020 Com Hem och Telia har nu kommit överens om ett ramverk för ett nytt avtal om rätten att visa TV4-kanalerna och C More.

Med ett ramverk på plats fortsätter TV4, Sjuan, TV12 och C More sändas som vanligt medan parterna förhandlar klart återstående detaljer i avtalet.

– Jag är väldigt glad att vi nu har kommit överens om ramarna för en långsiktig överenskommelse som gynnar båda parter. Förhandlingarna tog längre tid än vad vi förväntade oss och därför är det bra att vi har etablerat ett ramverk som innebär att vi kan förhandla klart medan tv-tittarna kan fortsätta se kanalerna, säger Samuel Skott, kommersiell chef på Com Hem.

Nedan kanaler som vi lagt till för alla hushåll med grundutbud från Com Hem kommer finnas tillgängliga under hela november.

 

Vi kommer fortsätta att uppdatera informationen under www.comhem.se/aktuellt där även aktuella frågor och svar finns.

För att underlätta för er att informera era boende föreslår vi att ni använder nedan informationstext till utskick eller på hemsidan.

Jag vill passa på att tacka alla er som hjälpt till att vidarebefordra information och svara på frågor från era boende. Nu ser vi fram emot att fortsatt kunna sända TV4-kanalerna och C More som vanligt.

Med vänliga hälsningar,
Stefan Trampus
Chef Fastighetsaffärer Com Hem

----------

Com Hem och Telia/TV4 överens om ramverk för ett nytt avtal

Com Hem och Telia/TV4 har kommit överens om ett ramverk för ett nytt avtal om rätten att visa TV4-kanalerna och C More. Med ett ramverk på plats fortsätter TV4, Sjuan, TV12 och C More sändas precis som vanligt medan parterna förhandlar klart detaljer i avtalet.

Com Hem kommer fortsätta att uppdatera informationen under www.comhem.se/aktuellt där även aktuella frågor och svar finns.

  • kanaler ComHem.png
    kanaler ComHem.png

Till nyhetslistan