Valberedningen söker nya till styrelseuppdrag

25 april 2023
Vi i Valberedningen
Hej alla!
Snart ihop sig till årsmöte. Detta betyder att valberedningen söker potentiella nya medlemmar till styrelsen.
Men vilka är valberedningen och vad gör vi? Valberedningen tar emot förslag från er på medlemmar som skulle kunna sitta i styrelsen med det viktiga jobbet att driva vår bostadsförening. Dessa förslag presenteras vid årsmötet och kan väljas in till styrelsen.
Vi som sitter i valberedningen är Dimitra Kalivas (sedan 2021) och Ida Berglöw Kenneway (sedan förra årsmötet). Vi bor båda i nummer 10 (och har hundar! Har ni sett en St. Bernard har ni nog sett Ida...)
Ni kan ringa eller maila oss med förslag närsomhelst - helst innan 28 April! (se info nedan)
Vilka söker vi då? Vi har alla gemensamt behov av en stark och engagerad styrelse för att ha det bra i vår förening. Så vi söker alla med intresse och kunskaper eller erfarenheter som kan nyttja, i en massa olika områden. Är du ekonom till exempel, eller hållbarhetsexpert, kanske? Har du andra kompetenser? Har du suttit på styrelser förut? Brinner du för att föreningen ska bli den bästa möjlig? Har du idéer? Vill du ha inflytande i bostadsfrågor? Vill du utvecklas personligt, professionellt, styrka ditt CV, eller knyta kontakter? Då kanske en plats på styrelsen är för dig!
Vår styrelse är en effektiv, kommunikativ och mycket trevlig grupp! Mer om styrelsen kan ni se här https://www.hsb.se/.../Tallmo.../kontaktuppgifter/styrelsen/ och på lapparna i entrén
Hör av er med förslag eller frågor till: valberedningen.tallmohojden@gmail.com
Dimitra Kalivas mobil: 070-722 10 06
Ida Berglöw Kenneway mobil: 073-233 36 97
Vi i valberedningen kommer kanske och knackar på och säger hej i April. Vi ser fram emot att prata med er!

Mvh, Ida och Dimitra