Nyhetsbrev april 2024

25 april 2024

BRF BANGÅRDEN 

På gång i maj – Viktiga datum  

 

4 maj - Gårdsstädning och rensning av cykel- och barnvagnsförråd 

Varmt välkommen till vårens gårdsstädning! Vi samlas vid grillplatsen kl 10:00 och vårstädar tillsammans föreningens gemensamma ytor. Det bjuds på grillkorv och fika. Det finns en container för brännbara grovsopor.  

På städdagen görs en rensning av våra cykel- och barnvagnsförråd. I höstas sattes det buntband på det som finns i förråden. Banden är av olika färg och sattes på cyklar, barnvagnar, med mera. Ta bort buntbandet på det som du vill behålla, senast den 3 maj. Det som fortfarande har buntband den 4 maj ställs ut vid containern för grovsopor och är fritt att hämta av våra medlemmar. Det som inte är borta vid dagens slut forslas bort. 

28 maj - Garagestädning 

Vår årliga städning av garaget. Kl. 08:00 till 17:00  

Det är mycket viktigt att alla bilar, cyklar, däck, med mera är borta från garage. För varje bil som står kvar blir det en avgift på 300 kronor, som faktureras till den som hyr garageplatsen. 

29 maj - Föreningsstämma 

29 maj kl. 18:30, i matsalen på Drottning Blankas gymnasieskola, Fyrvaktarkroken 13. Nya styrelsemedlemmar väljs, vi går igenom viktiga händelser under året och vad som är planerat framöver. Passa på att ställa frågor till styrelsen och använd din röst för att påverka vårt arbete.   

Har du frågor om vår fastighet och förening? 

På Brf Bangårdens webbplats finns praktisk information om till exempel om nycklar, förråd och parkering: www.bangarden.se. Hittar du inte svaret på din fråga där, kan du kontakta HSB:s medlemsservice. Styrelsen når du via styrelsen@bangarden.se.