Nyhetsbrev

21 oktober 2020 Här kommer lite information från styrelsen angående vad som har hänt och kommer att hända.

Valberedning 
Alla bostadsrättsföreningar måste ha en valberedning och då vi just nu inte har en valberedning, är detta en fråga som styrelsen prioriterar att tillsätta. Samtliga medlemmar ska ha fått hem en lapp angående detta och vi vill passa på att det är av stor vikt vi löser frågan.

Parkering
Det är förbjudet att parkera för samtliga fordon på innergården. Felparkerade bilar kan rapporteras till Aino park, tel: 0771-96 90 00. Rapporterade felparkeringar kommer sedan kontrolleras på plats av parkeringsvakt, för att ge en kontrollavgift till den felparkerade bilen. 

Bastun

Bastun har varit ur funktion sedan i somras. Vi i styrelsen trodde att det skulle gå att lösa relativt enkelt, men efter att inte ens tillverkaren av bastun lyckades, har vi behövt beställa nytt aggregat och kommer förhoppningsvis vara i funktion i början av november.

 

Förskolan
I vår förening finns det sedan tidigare en lokal till förmån för förskoleverksamhet. Detta är inget nytt, det som nyligen hänt är att det flyttat in en verksamhet som nyttjar lokalerna. Det är således inget som vi kan påverka. Förskolan har likväl som alla andra medlemmar en skyldighet att följa våra stadgar.


Rökning
Det är totalförbud att röka så att det kommer in i någon annans bostad, det regleras i stadgarna. Vi har på senare tid fått en del klagomål angående detta och ber samtliga om att värna om andra när man röker.

Cyklar
Snart är vintern här och tider där det kan behöva plogas på innergården, därför ber vi alla att ta in cyklarna i cykelförråden så att plogningen kan genomföras.

 

Problem med råttor

Vi har sedan i våras fått hjälp av Anticimex för att få bukt med de problem vi har fått med råttor inom vårt markområde. Under sommaren så har vi kunnat se en minskning av beståndet och har en stor förhoppning att det kommer fortsätta så. Om ni identifierar ökning av antalet råttor i något specifikt område, är ni välkomna att meddela styrelsen om det.

I fortsättningen kommer vi ha mer kontinuerliga nyhetsbrev.


Hälsningar Styrelsen