Nyhetsbrev

04 maj 2021

Containern för blandat avfall
På innegården för port 23 - 31 kommer containern placeras mellan 7/5 – 10/5. Där kan en del olika slags material/produkter slängas i större utbredning än grovsoprummet. Mer information om vad som får slängas kommer finnas uppsatt på plats. Det som inte får slängas i containern är: Elprodukter (ex: spisar, kylskåp och lampor), färgrester, lösningsmedel eller däck. Utöver detta så skulle vi uppskatta om inga tidningar eller tomglas slängs i containern.

Stämma
Årets stämma kommer hållas måndagen den 31:e maj. Mer information kommer att komma inom kort. Som läget ser ut kommer stämman hållas helt digitalt och likt förra året kommer möjligheten till poströstning användas.

Rökning
Det är totalförbud att röka så att det kommer in i någon annans bostad, det regleras i stadgarna. Vi har på senare tid fått en del klagomål angående detta och ber samtliga om att värna om andra när man röker.

Grovsoprummet
Vi upplever ibland att det fortsatt finns en hel del problem med rutiner för grovsoprummet. I omgångar har det börjat stinka om grovsoprummet, detta beror på att vissa inte sköljer ur sina kärl/förpackningar. För allas trevnad, ber vi samtliga att rengöra det man slänger som innehåller något organiskt. Spara gärna avfall till containern som nämns ovan.

Hälsningar styrelsen