Viktig information från Com Hem angående TV4-kanalerna och C More

30 oktober 2020 Fredag den 30 oktober kl. 23.59 riskerar Com Hem och Boxers kunder att tillfälligt förlora TV4-kanalerna och C More. Vi fortsätter göra allt vi kan för att hitta en långsiktig lösning som gör TV4-kanalerna tillgängliga för alla.

Avtalet mellan Com Hem och Telia som reglerar TV4-kanalerna och C More upphör att gälla den 30 oktober. Om vi inte når en ny överenskommelse innebär det att kunder hos Com Hem riskerar att tillfälligt förlora TV4-kanalerna och C More från och med klockan 23:59 den 30 oktober.

På Com Hem vill vi att våra kunder ska ha tillgång till så bra och relevant innehåll som möjligt. Tyvärr har Telia tackat nej till att förlänga det avtal vi kom överens om i december 2019 och begär istället en kraftig prishöjning. Vi har bett om att få förlänga det befintliga avtalet för att vi ska ha tid att lösa detta, men det har de tackat nej till. Vi beklagar detta och tyvärr blir tv-tittarna lidande. Vi kommer in i det sista försöka få en förlängning av avtalet, men just nu pekar allt mot att kanalerna tillfälligt kommer försvinna från utbudet vid midnatt natten till fredag.