Viktig information avseende bommar till infarterna.

05 mars 2024 Till alla boende i Brf Delfinen...

 

 

Har ni en entreprenör som ska besöka er eller en leverantör som måste parkera innanför bommarna, ska ni först kontakta styrelsen för att kvittera ut ett parkeringstillstånd. Tillståndet ska återlämnas till styrelsen när entreprenören är klar.

Den som anlitat en entreprenör/leverantör är alltid ansvarig för den personen och det är den boende som ska se till att de har en korrekt bomnyckel. I annat fall ska du/ni som beställare/boende öppna bommen och låsa den efter dem.

Tänk på att du/ni som beställare/boende, alltid är ansvarig för den person ni släpper in genom bommen och den entreprenör ni anlitar.

Vi har vid upprepade tillfällen sett bilar parkerade innanför bommarna utan tillstånd och bommens lås är efter det trasigt, vilket betyder att man inte använt korrekt nyckel.

Varje gång låset går sönder kostar det föreningen minst 1 500 kr!

När låset är trasigt kommer inte heller räddningstjänsten in. Står man innanför bommen måste man även se till att bilen parkeras på ett sådant sätt att räddningstjänst och andra bilar kan komma förbi.

Vi måste även påminna om att den enda intäkten föreningen har är våra avgifter och vi har annat att lägga pengarna på än våra bomlås.

 

/Styrelsen