Dags för föreningsstämma!

16 maj 2012 Den 30 maj är det dags för vår första stämma, sedan vi blivit riktiga bostadsrättshavare, varför vi tycker det är viktigt att diskutera en del saker, som inte nödvändighetsvis är med på den formella dagordningen. Vi hoppas att alla medlemmar kan komma.

Inför detta möte vill vi i styrelsen, att alla funderar och tänker efter en stund om sin egen medverkan i något sammanhang.

Vi hoppas kunna bilda grupper, som kan syssla med exempelvis miljö, trädgård, tvättstuga och gemensamma aktiviteter. Är det någon som vill arrangera en gårdsfest eller kanske en tipspromenad i Grimsta eller Ljudarn?

Dessutom behöver vi vara fler i styrelsen. Det är bra om Du har någon erfarenhet av liknande uppdrag, men inte nödvändigt, då ”styrelseutbildning” kommer att hållas av HSB. Föreningen ska även ha revisorer valda, respektive utsedda, av medlemmarna och HSB.

Du som är intresserad eller har någon att föreslå, vänligen kontakta Therese Degard eller Kaj-Åke Sparflo.

Låt oss alla ta tillfället i akt och diskutera allt detta och kanske mer efter själva förenings-stämman. Styrelsen vill då också passa på att informera om, vad som hänt, sedan vårt tillträde.

Varmt välkomna den 30 maj kl 19.00, förhoppningsvis med varm vår!

Styrelsen

OBS! Stämman äger rum i Blackebergsskolan! Se dagordning här under.

Tel. Therese Degard: 070-657 10 82
Kaj-Åke Sparflo: 070-433 09 35