Inför årsstämman 2022!

26 juni 2022 Torsdagen den 16:e juni klockan 19:00 är det årsstämma.

Eftersom det är jubileumsår fortsätter vi, som med städdagen, att göra gemensamma tillställningar på ett lite annorlunda sätt än vanligt. Därför kommer vi att hålla stämman på biograf Kaskad i år och det serveras fika från 18:30. Spara det datumet i er almanacka!

Biograf Kaskad byggdes på 50-talet och har bevarat interiör och stämning från den tiden. Idag är biografen därför en del av Blackebergs, för att inte säga hela Brommas, kulturarv. Vi tror att det kommer bli en perfekt miljö, för att påbörja det nya verksamhetsåret med förnyad kraft och fortsatt firande av jubileumsåret!

 

Kallelse till stämman, inklusive årsberättelse, motioner och valberedningens förslag på förtroendevalda, kommer delas ut så snart HSB och revisionsbyrån är klara med sitt arbete.

 

Valberedningen vill passa på och tacka för alla ansökningar, som har kommit in från er som vill engagera er i olika förtroendeuppdrag. Det går fortfarande att anmäla sitt intresse, eftersom valberedningen arbetar med både nuvarande och framtida uppdrag inom föreningen. E-postadressen är: brfengelsmannen5.valberedning@gmail.com

Glad sommar och vi ses på årsstämman! 

/Styrelsen

 

brfengelsmannen5@gmail.com