Senaste nytt

29 februari 2024

Bokningssystemet

Vi har fått många mejl om att det är problematiskt att boka tvättstuga, föreningslokal samt hobbyrum via aptus appen och vi jobbar på att få det att fungera som det ska.

Till dess föreslår vi att ni försöker logga in i systemet via webben med användarnamn som är ditt tresiffriga lägenhetsnummer och lösenord som är ditt lägenhetsnummer med två nollor efter (ex 201 och 20100) på: aptus.sakerhetsintegrering.se/engelsmannen/AptusPortal/login.aspx

Om det ändå inte skulle fungera kontakta då styrelsen via mejl.

Föreningslokalen

Nu har åtgärder vidtagits för att leva upp till brandskyddskraven så nu går det bra att övernatta i lokalen. Du bokar via aptus, antingen i appen eller via webben och tiderna som gäller är från 12.00 till 11.00 dagen efter. Just nu är det gratis att låna lokalen då vi jobbar med att ta fram ett smidigt och säkert betalsätt och förväntas vara färdiga med det till 1 april och då blir det en kostnad på 400 kr/dygn. Lokalen kan bland annat användas för att anordna barnkalas, middagar eller om du får långväga gäster.

 

Trädgårdsgruppen

Snart blir det en mer aktiv period för trädgårdsgruppen, är du intresserad av att vara med kan du kontakta styrelsen via e-post.

Registrera mailadress på mina sidor

Vi uppmanar alla att registrera sin mailadress under min profil på mina sidor på www.hsb.se samt bocka i rutan Skicka notifieringar från ”Att göra” samt meddelanden från styrelsen via e-post. Du kommer då får ett mejl när styrelsen publicerar viktig information.

 

Felanmälan

Vi påminner om att göra felanmälan via mina sidor på www.hsb.se

 

 

 

 

 

                                                              Styrelsen brfengelsmannen5@gmail.com