Tack och trevlig sommar!

21 maj 2023 Till att börja med. Stort tack till alla som var med på vårstädningen och speciellt ett stor tack till trädgårdsgruppen, som valde och anordnade aktiviteterna. Ert engagemang kan inte nog överskattas! Att vi medlemmar bidrar med vår fritid och vårt kunnande är en förutsättning för att våra redan vackra och trevliga gårdar skall bli ännu finare. Därför är det underbart att höra att det skapades en odlingsgrupp under pågående vårstädning!

Ni som vill gå med i trädgårdsgruppen eller odlingsgruppen (och odla i pallkrage) kan skriva ett email till styrelsemailen med telefonnummer så bjuder vi in er till WhatsApp-gruppen, där ni kan hänga med på vad som planeras.

Enkätundersökningen: Det alternativ som leder i enkätundersökningen är ”Insynsskydd / spaljéer med växter runt pergola.” Vi låter den vara öppen fram till årsstämman, 12:e juni, så det finns fortfarande chans att rösta. Och ni behöver inte vara med i trädgårdsgruppen för att berätta vad ni tycker. I en så stor förening som vår kommer det alltid vara så att det finns många olika viljor och idéer. Vi vill genomföra förbättringar som flertalet önskar utan att det blir en majoritetens diktatur. Detta är så klart en mycket svår balansakt. Det är bara genom kommunikation och att ni ger era synpunkter, negativa såväl som positiva, som vi i styrelsen ser hur väl vi lyckas. Därför är vi hjärtligt tacksamma om ni deltar i enkäten. https://survey.easyquest.com/oewqo9

Annat på gång:

- Vi siktar fortfarande på årsstämma den 12:e juni. Håll datumet i öppet i almanackan. Det är några administrativa delar utanför vår kontroll som kvarstår men vi håller tummarna för att det blir det datumet.

- Ny rörelsestyrd belysning i källargångarna. Nu har vi påbörjat bytet av belysning i källarna i alla husen. En del av er kan bli kontaktade för att vi behöver komma åt armaturer som sitter i ert källarförråd.

- Stockholm Exergi kommer gräva upp och installera nya fjärrvärmeledningar till oss och vår systerförening på andra sidan gatan, Brf Irländaren. Arbetet skall påbörjas den 24:e maj. Kontaktuppgifter Mail till styrelsen: brfengelsmannen5@gmail.com Mail till valberedningen: brfengelsmannen5.valberedning@gmail.com Hemsida: https://www.hsb.se/stockholm/brf/engelsmannen/ Trevlig fortsatt sommar önskar, Styrelsen HSB Brf Engelsmannen i Stockholm

Fjärrvärmearbete
  • Fjärrvärme.png
    Fjärrvärme.png