Extra höjning av bostadsavgiften?

07 september 2019

Inför den årliga budgetkonferensen där vi i styrelsen fastställer budgeten för 2020 kan vi bli tvungna att göra en extra höjning av bostadsavgiften. Detta beror på felslängda grovsopor som inte ska slängas i miljöhuset.

Vid renovering av lägenheten ska varje enskild medlem själv frakta bort soporna till Högdalstippen. Likaså gäller för möbler och vitvaror. Detta ska inte ställas i miljöhusen eller källargångarna. 

När det gäller vitvaror - har vi för närvarande 5-6 tvättmaskiner i källargångarna. Orkar man bära ner dem i källaren - borde man orka att bära upp dem och ställa dem på en släpvagn och köra dem till tippen. Detsamma gäller möbler.

Följ en enkel regel - det som inte får plats i ett sopkärl - skall inte slängas där utan fraktas bort av medlemmen själv.

När ni ser någon belamra kärlen i miljöhusen med grovsopor som inte får plats eller när någon ställer ner möbler o vitvaror antingen i miljöhusen eller källargången- vänligen upplys vederbörande att det inte är ok. Ta ett foto och maila oss i styrelsen vilket miljöhus det gäller eller vilken källargång och på vilken adress renovering pågår.



Till nyhetslistan