Kontakt med styrelsen

22 februari 2020

Till alla medlemmar:
På senaste tiden har flera i styrelsen blivit uppringda ett flertal gånger per telefon och kontaktade uppe i centrum på både kvällar och helger. Det är inte acceptabelt och vi vädjar därför till samtliga medlemmar att respektera vår rätt till privatliv. Flera av oss arbetar utanför föreningen på dagliga arbeten och sköter styrelsearbetet på kvällar och helger. 

När man vill komma i kontakt med styrelsen finns det två möjligheter. Antingen skickar man ett mail till styrelsemailen hogdalen.styrelse@gmail.com eller lämnar en skrivelse i brevlådan vid styrelserummet Harpsundsvägen 165 B.

Observera att det både i mailet och skrivelsen måste framgå kontaktuppgifter så att vi snabbt kan komma i kontakt med den som skriver. Anonyma skrivelser behandlas inte.

När man anser att våra anställda ska utföra ett visst arbete ute på gårdarna, vänligen maila i första hand till styrelsemailen eller lägg en underskriven skivelse på Harpsundsvägen 165 B. Ni kan även maila till vår personal hogdalen.exp@gmail.com

Styrelsen Brf Högdalen

 

 

 

 

 


Till nyhetslistan