Jarlabergs Sammfällighetsförening, JSf

21 november 2021 En unik möjlighet att påverka!

De sju bostadsrättsföreningarnas och de tjugotvå egnahemmens gemensamma intressen i Jarlaberg samordnas genom Jarlabergs Samfällighetsföreningen (JSf). Styrelsen i samfälligheten består av en ordinarie ledamot och en suppleant från varje bostadsrättsförening. Styrelsen för samfälligheten träffas en gång i månaden. Av rent praktiska skäl har dessa poster alltid tillsats av peroner i sittande styrelse men inget hindrar att vilken medlem som helst kan ta dessa uppdrag. Det kan till och med vara en fördel att ansvaruppgifterna sprids ut i föreningen.

Nu är platsen som ordinarie styrelsemedlem vakant och bör tillsättas omgående. Supleantplatsen innehas för närvarande av Thomas Macklin.
Om du vill påverka utvecklingen i Jarlaberg är en plats i Samfälligheten det bästa sättet. Det är också bra om brf Illern som är Jarlabergs näst största bostdsrättsförening är representerad i Samfälligheten.

Intresserad?
Hör då av dig till brf Illerns styrelse ( styrelsen@brfillern285.se ) eller till vår valberedning; Ulf Roos 076-586 42 84

Samfällighetsföreningen ansvarar för sånt som rör hela Jarlaberg

- Förvaltningsbyggnaden på Fyrspannsvägen 1, allmänt kallad F1
- Byggnader avsedda som grovsoprum
- Sopsuganläggningen
- Gemensamma ytor mellan de olika bostadsrättsföreningarna
- Parkeringshusen på Landåvägen, Diligensvägen och Fyrspannsvägen

 Jarlabergs Samfällighetsförenings hemsida www.jarlabergsf.se


Till nyhetslistan