Nyheter om kabel-TV från Com Hem

28 december 2009 Det analoga grundutbudet från ComHem som alla i vår förening redan har tillgång till kan nu utökas med Com Hem Digital-TV Small utan extra kostnad

I månadsavgiften till brf Järla Strand ingår sedan tidigare ett grundutbud av analoga TV-kanaler från Com Hem, bestående av 15 kanaler. För att se dessa behöver Du inget annat än en antennkabel mellan Com Hem-kabel-TV-uttaget i väggen och Din TV.

Från 2010-01-01 har HSB brf Järja Strand och Com Hem träffat ett nytt gruppavtal som innebär:

  • Att Du även fortsättningsvis kommer att ha tillgång till samma analoga grundutbud som Du haft hittills.
  • Att Du genom det nya gruppavtalet också kan få ett abonnemang på Com Hem Digital Small utan att betala något extra för de 9 digitala kanalerna som ingår i det paketet. Kostnaden ingår redan i Din månadsavgift till brf Järla Strand.

Ett paket med detaljerade anvisningar för hur Du skall bära dig åt för att kunna börja använda de nytillkomna digitala kanalerna i Com Hem Digital-TV Small kommer att delas ut i Din brevlåda i mellandagarna.

Där finns också information om vilka kanaler som ingår i det analoga grundutbudet resp i Digital-TV Small, samt även andra kanaler som Du kan lägga till efter eget önskemål och som Du då betalar för själv till Com Hem.

NB: Du som redan har digital-TV från Com Hem slipper genom detta nya gruppavtal den månatliga kortavgiften på 30 kr/mån.