Kollektivt bredbandsavtal

20 februari 2019 Föreningen ansluts kollektivt till Telenor för bredbandsuppkoppling från och med 1/4 vilket innebär ett mer förmånligt pris för föreningens medlemmar.

Från och med den 1/4 kommer föreningen anslutas kollektivt till Telenor för bredband. Detta innebär ett förmånligt pris för en bredbandsuppkoppling med en hastighet på upp till 250/250 till alla föreningens medlemmar.

För er som idag redan har internet via Telenor krävs det ingen förändring från medlemmens sida, den enda skillnaden blir att ni får en uppkoppling på 250/250. Om ni har en gammal router kan ni få en ny mot en fraktavgift på 96 kronor. Om det önskas tar ni själva kontakt med Telenor.

Ni som i dagsläget inte har bredbandsuppkoppling via Telenor bör kontakta er nuvarande leverantör och säga upp ert abonnemang och därefter kontakta Telenor för att aktivera föreningens nya avtal. Ni behöver även då en router från Telenor skickad till er mot en fraktavgift på 96 kronor. Kontakta Telenor för hjälp med detta.

För att med säkerhet endast behöva stå för fraktkostnaden kan ni som tidigast beställa en ny router två veckor innan anslutningen startar (1/4).

Självklart får ni fortsätta att använda er av andra bredbandsleverantörer om ni vill det. I så fall behöver ni fortsatt stå för kostnaden själva. Det går även att lägga till tillvalslösningar som Telenor erbjuder för bredband och andra tjänster, men detta bekostar man som medlem själv. Kontakta Telenor för hjälp med detta också.

Föreningen kommer att bekosta alla medlemmars avgift första året, 12 månader, från och med 1/4 (130 kr ink moms per månad). Till nästa årsstämma i slutet av året kommer styrelsen meddela om vi kommer addera kostnaden för kollektivavtalet helt eller delvis i årsavgiften. Det kommer i så fall att bekostas av alla medlemmar kollektivt.

Telenor når ni på följande telefonnummer: 020 - 222 222

Information kollektiv bredbandsanslutning

Till nyhetslistan