Portmeddelande oktober 2023

15 oktober 2023

Elavgiften som saknades i hyresavierna

Som många av er boende har uppmärksammat så saknades det elavgifterna på de tre föregående hyresavierna. Detta berodde på ett fel i filerna som skickades till HSB och på grund av detta kommer de elavgifterna läggas på de tre nästkommande hyresavierna.

Utomhusbelysningen – tillfälligt avbrott

Som vi alla märkte så var utomhusbelysningen inte tända från kvällen den 11/10 till morgonen den 12/10. Detta berodde på att Våtrumsteknik hade råkat borra sönder en kabel som inte var synlig, men nu ska den vara lagad.

Balkongprojektet

Alla besiktnings anmärkningar för balkongerna ska vara åtgärdade till den 26/10, därefter kommer de se över alla felanmälningar som har inkommit.

Budgetmöte i november

Vi vill redan nu påminna om att i slutet av november kommer styrelsen att genomföra det årliga budgetmötet. Mer information om när och var kommer att stå på de digitala tavlorna när det börjar närma sig.

Tänk på att släcka brinnande ljus

Det har börjat bli kyligare och närmar oss mörkare tider, då är det många som tänder värmeljus. Vi vill bara påminna er om att se till att ni släcker brinnande ljusen innan ni lämnar rummet ljuset är i. Vi vill även uppmärksamma att man inte får ha marschaller i balkongerna.

Felanmäl låga temperaturer

Felanmäl om du har temperaturer under 18–19 grader, uppmätt i mitten av rummet, och inte vid fönstret.
Hus A och B: 
Ska skicka en felanmälan till HSB via Mitt HSB alternativt ringa HSB felanmälan på 010-442 11 00.
Hus C, D, E, F, G och H: 
Ska skicka en felanmälan till Våtrumsteknik via homerun-portalen.