Information från Brf Läskpapperets styrelsemöte december

21 januari 2022

På styrelsemötet 2022-01-18 var valberedning på besök, vi hade en bra diskussion som kan hjälpa de i sitt kommande arbete med att rekrytera till styrelsen. Är det någon medlem som känner att den har tid att lägga på vår förening så tveka inte att höra av er till dem!

Förutom stående punkter kring fastighetsförvaltning gick styrelsen även igenom föregående års budget och de uppgifter som är kvar att genomföra för att ta fram en årsredovisning. Vi gick även igenom dräneringensprojektet av D-husen och uppdaterade information till medlemmarna som ni hittar här, den kommer även att delas ut i brevlådan. Styrelsen ska ha ytterligare möte om dräneringsprojektet nästa vecka, 2022-01-26.

I samtal med HSB har vi beslutat att inte genomför någon fönsterenkät, detta för att det är svårt att få ett heltäckande och korrekt underlag. Detta betyder inte att vi släpper frågan utan vi planerar att angripa den på annat sätt.

Styrelsen har tagit fram skötselråd och information om fönster  och hur ansvarsfördelningen ser ut mellan medlem och förening,  ni hittar den här och som även kommer att delas ut i brevlådan.

Vintern ser ut att ha kommit tillbaka, ser ni istappar som hänger farligt så felanmäl detta till HSB. Information om hur ni går till väga finner ni här

Bytet av termostater är försenat men vi ska ha möte med HSB idag så mer information kommer.