Styrelsen söker en projektledare för bredbandsprojektet

07 mars 2013 Eftersom styrelsen har en hel del projekt kring fastigheterna som är högt prioriterade så söker vi en driftig projektledare till bredbandsprojektet. Det handlar om att dra in fiberkabel i våra fastigheter för bättre och snabbare åtkomst till internet och andra digitala tjänster.

Du behöver inte vara speciellt tekniskt bevandrad utan mer fungera som den person som har den övergripande helhetssynen över projektet. Styrelsen fattar de formella besluten och är ansvariga för avtal med leverantörer etc. Det är därför viktigt att du håller styrelsen kontinuerligt informerad.

Vi söker dig som:
* Har jobbat som projektledare, chef eller annat inom ledning
* Är duktig på att få flera olika leverantörer att samarbeta
* På ett pedagogiskt sätt kan förklara projektstatus etc för oss i styrelsen
Det är ett plus om du sysslat med någon typ av upphandling tidigare.

Ersättning diskuteras med styrelsen vid uppdragets början, men utgår från den ersättning för förlorad arbetstid (timme mot timme) som gäller för styrelsemedlemmar vid den här typen av uppdrag när du måste finnas tillgänglig på plats, dvs ingen lön eller arvodering.

Anmäl ditt intresse till styrelsen senast den 15 april. Bifoga en kort beskrivning av vad du arbetat med tidigare så vi ser om din profil passar våra behov. Vi kommer att vilja träffa några intresserade kandidater på kommande styrelsemöte i april eller maj för en kortare presentation.