Valberedningen informerar

21 januari 2014 Du behövs! Många är vi som under åren bidragit i styrelsearbetet. Inför kommande period är styrelsen i starkt behov av nya medlemmar. Nu hoppas vi att det är din tur att bidra? Eller känner du någon som du vill föreslå? Det vore trist att bryta vår fina tradition med en egen, intern styrelse genom att köpa in den tjänsten med högre kostnader som följd. Om du är pensionär, nyinflyttad eller gammal i föreningen spelar ingen roll. Det viktigaste är att du har ett hjärta som klappar för vår förening och ett intresserat engagemang ! Har du ekonomikompetens eller byggnadskompetens så är det såklart ett stort plus men inget krav. Uppgifterna löser styrelsen gemensamt.

Vår förening
Vår BRF förening Läskpapperet är en K-märkt fastighet vilket innebär att den räknas som särskilt värdefull ur historisk och kulturell synpunkt. Men viktigast är den såklart för oss medlemmar som bor här. Tillsammans har vi under senare år genomfört en rad förbättringsåtgärder som nu börjar resultera i bostäder att vara stolta över. Om vi hjälps åt kan vi göra vår förening ännu mer attraktiv.

Uppdraget
Styrelsen har regelbundna möten en gång i månaden. Utöver detta tillkommer ansvarsområden och uppgifter som ledamöterna fördelar mellan sig. I styrelsen får du inblick i föreningen och kan påverka hur vi på bästa sätt skall förvalta våra bostäder och utveckla dom till Sturebys bästa boende.

Nytt för i år är att vi inom föreningen söker ytterligare en person som vid sidan av styrelsen kan vara föreningens kontaktperson. Syftet med tjänsten är att avlasta styrelsen under dagtid. Uppdraget innebär att man under en begränsad tid på dygnet bl.a. svarar på mail, telefon och i viss mån post. För att hantera denna tjänst tror vi att du är hemma på dagtid. Allra helst en nyfiken och engagerad pensionär. Är du den personen så meddela valberedningen.

Ditt förslag är viktigt

Du som känner att du vill göra en insats för Läskpapperet, eller har tips på kandidater, tveka inte att höra av dig till oss i valberedningen. Skicka ett mail till valberedningens sammankallande Jon-Karl Sundh jks@myra.se alt. lägg en lapp i brevlådan på Mölndalsbacken 52.

Vi kommer även att under vintern och våren att knacka dörr för att låta alla få chansen att bidra.

Med vänliga hälsningar
Valberedningen

Jon-Karl Sundh, Nemo Ivarsen, Jan Arbelund och Titti Lassen