Information från styrelsen

15 juni 2016 Här hittar du information om den nya styrelsen som valdes på föreningsstämman, ordnings- och trivselregler, gården, garaget och möjlighet att hyra en ledig MC-plats.

Ny styrelse
HSB brf Lill-Jan valde på sin föreningsstämma den 31 maj 2016 följande ledamöter och ersättare i en ny styrelse som konstituerades den 9 juni med dessa ansvarsuppgifter:

Johannes Wiklund          Ordförande 

Ulf Ericsson                     Vice ordförande 

Ewa-Lena Hedrup           Sekreterare 

Linn Ersbring                   Ledamot och Studieorganisatör 

Richard Jangklev            Ledamot och Ekonomiansvarig 

Sam Thomrin                   Förste ersättare, säkerhetsfrågor 

Emily Gray                       Ersättare, gård och park mm

Pia Frostell                       Ersättare, hemsida och information 

Per Wahlman                   Ersättare, tele, bredband, fastighetsteknik o dyl.

Som föreningens Ordinarie revisor valdes Fredrik Brunes, och till suppleant Hans Ekström.

Ordnings- och trivselregler
Håller på att utvecklas gemensamt med vår grannförening 
Brf Fiskartorpet (JM).  Tillsammans ansvarar vi för kvarterets garage, gård, sopsug, viss städning, trapphus mm.  Det vill säga allt det som ingår i GA, gemensamma angelägenheter. 

Gården
Vi visar hänsyn till varandra vid t ex grillning och fest, så att vi inte stör eller sprider matos in till våra grannar. Iaktta nödvändig brandsäkerhet. 

Var särskilt rädd om den gemensamma gården så att den förblir vacker och trivsam såväl för barn som vuxna.  Lek och samvaro under lugna former, brännboll och fotboll är alltså inte tillåtet. 

Rasta Din hund eller annat husdjur utanför innergården. Parkera Din cykel så den inte utgör ett hinder i gångarna. Det finns cykelförråd i garaget och källaren som bör utnyttjas.  Undvik att fimpa och slänga skräp på gården eller i entré-portarna!  En gårdsgrupp är under uppbyggnad. Undvik också att sopor ansamlas på gården. Vid driftstopp av sopsug kontakta envac.  

Garage
Håll rent i garaget och i källarförråden.  Se till att garageportarna blir stängda efter Dig. Vattenstädning kommer att ske varför bilarna bör utrymmas vid städtillfällen. 

Gör felanmälan direkt om Du upptäcker skada som omedelbart måste avhjälpas.  

Möjlighet finns att hyra ledig MC-plats i Lill-Jan eller garageplats i kvarteret Tyresta. Kontakta Corepark på telefon 08-650 02 15 alternativt mail   Info@corepark.se  

Ha en skön sommar!

 

Önskar styrelsen för Brf Lill-Jan

Informationen i pdf