Information till medlemmar Juni 2021

03 juni 2021 Läs mer.

Ny styrelse för 2021/222

Styrelseordförande – Lotta Boman

Vice ordförande – Sofia Hederstierna

Sekreterare – Marjaana Takala

Ledamot – Per-Olof Lindroth

Ledamot – Bertil Metzger

HSB-ledamot – Dominique Grubestedt

Suppleant – Annika Buckley

Suppleant – Stavros Bilis

Vill du komma i kontakt med styrelsen så maila oss på hsbbrflilljan@gmail.com. Vi svarar så fort vi kan men senast inom en vecka. 

Behöver du göra en felanmälan kontakta HSB direkt på Kund-och medlemsservice.

Godkänt markistyg för insynsskydd på balkong och markiser

Vi delar ju innergård och har en gemensamhetsanläggning med vår grannförening Fiskartorpet. Det innebär att alla beslut som gäller gården och våra fasader gentemot gården fattas gemensamt av föreningarnas styrelser. Vi har noterat att många väljer att sätta upp balkongskydd mot gården och vill av den anledningen påminna om följande:

Vid uppsättning av ett insynsskydd på balkongräcket och uppsättning av markiser finns ett beslut från styrelsen gällande val av en enhetlig färg. Färgen heter Sandatex kulör 407/94.

Cykel och barnvagnsförrådet

Som vanligt vill vi också påminna alla om att flytta in snowracers, pulkor mm från cykelrummen och in i de personliga källarförråden.  Cykelförråden räcker inte till för alla prylar och ska vara till just för cyklar.  Vår fastighetsskötare lappar allt som behöver flyttas å hjälp honom gärna att se till att vi får ordning där inför sommaren. Just nu är det en salig röra av prylar där som blockerar gångar och som ur ett brandriskperspektiv utgör en fara. Allt som står kvar efter första juli som inte är cyklar/barnvagnar kommer att bortforslas. En cykelrensning kommer att genomföras efter semestern i samråd med Fiskartorpet.

Sommar

Styrelsen vill passa på att önska alla en glad sommar!