Onsdagsjouren öppnade igen onsdag 9 mars!

15 februari 2022 Nu kan du som medlem komma till styrelselokalen igen och få hjälp!

Eftersom Covid-restriktionerna i stort sett har upphört öppnar vi åter onsdgasjouren!


onsdagar kl 19.30 - 20.00 i styrelselokalen bredvid Lofotengatan16

från och med onsdag 9 mars 2022.

Du måste vara frisk när du besöker Onsdagsjouren. Annars stannar du hemma.

Vi kan hantera beställningar om nycklar, gästparkering, kodbrickor m.m. och svara på allmänna frågor, t.ex. om stambytet. Byggmästargruppen sköter annars de flesta kontakterna med de som står i tur att få renoveringarna gjorda.

OBS! Vi kan inte hyra ut gästlägenheter eller ge tillgång till bastun förrän alla stambyten har genomförts 2023-06-01!

Planera alltså inte in några besök av släktingar eller vänner där det behövs en gästlägenhet förrän efter 2023-06-01. 

Meningen är att man skall kunna bo kvar i lägenheten under ombyggnadstiden. Badrummet, hallen och diskbänken går inte att använda under ombyggnaden, likaså krävs det att den gipsvägg som finns mellan badrum och sovrum eller vardagsrum lämnas fri för dragning av elementrör till elementet i badrummet, oberoende om ett element installeras i badrummet eller inte.  

Det finns duschvagnar och toaletter på gården att användas av dem som för tillfället får badrummet renoverat. I trapphuset sätts kranar för varmvatten och kallvatten upp på varje våningsplan, och där finns en utslagsho för att bli av med diskvatten. Under själva ombyggnadstiden (3-4 veckor) finns det varken vatten eller avlopp tillgängligt i själva lägenheten.

Gästlägenheterna kommer att behöva användas till de boende som av dokumenterade medicinska skäl inte kan bo kvar under stambytet i sin egen lägenhet och inte har någon annanstans att bo under ombyggnaden, t.ex. på lantstället, hos släktingar eller hos vänner.

Om man av dokumenterade medicinska skäl  inte klarar av att utnyttja toaletterna på gården, kan man begära att få tillgång till en kemtoa i lägenheten. Tömningen av kemtoan ingår då i den extra beställning man har gjort i samband med stambytet.

 

Välkomna till Onsdagsjouren!

 


Till nyhetslistan