Tillfällig rutin för bokning av övernattningsrum

28 november 2021 Styrelsen måste tyvärr meddela att övernattningsrummet kommer att vara obrukbart en tid mellan 17 januari och mars (ca 2 månader) tills tvättstugetaket är färdigbyggt.

 

Under denna tid kommer övernattningsrummet behöva användas både för att förvara tvättmaskiner och även som rastrum för byggarbetarna som arbetar på tvättstugetaket då styrelserummet inte längre kommer att vara tillgängligt och då gången mellan G och H inte fungerar att använda för detta. Styrelserummet kommer inte vara tillgängligt då ombyggnation till lägenhet kommer påbörjas. Styrelsen har fört dialog med entreprenören och lyckats skjuta byggstart till först efter årsskiftet.

 

I samband med rivning av tvättstugetaket har tyvärr systemet för att boka övernattningsrummet legat nere då själva hårdvaran som varit monterad i tvättstugan har behövt tas ut under bygget och tyvärr inte kommer kunna monteras tillbaka förrän bygget är klart. Vi ber alla medlemmar att därmed notera att det betyder att eventuellt tidigare gjorda bokningar därmed har försvunnit! Alla som önskar använda rummet under december behöver boka igen, vilket görs manuellt enligt nedan.

 

Vi i styrelsen förstår att medlemmarna ogärna ser att övernattningsrummet blir otillgängligt. Vi har därför försökt hitta lösningar så att övernattningsrummet ska kunna vara tillgängligt över advent, jul och nyår då vi anar att det kommer finnas önskemål om nyttjande under dessa helger. Hanteringen under dessa veckor kommer dock att vara manuell och inte optimal. Styrelsen har försökt se över andra lösningar för att undvika att stänga övernattningsrummet till varje pris men har kommit fram till att detta är den enda välfungerande lösningen.

 

Bokningen kommer från och med nu att ske genom en lapp utanför övernattningsrummet. För att komma åt rummet är det en kod som behövs. Denna kod kommer ges ut till de som bokar och därför är det viktigt att inte lämna kvar värdesaker när ni lämnar rummet. Vid användning av rummet används haken på insidan av dörren så ingen annan kan komma in. För att få koden när ni bokat kontaktar ni via sms Linda från styrelsen på +46 70-865 77 69 minst 24 timmar innan er bokade tid.

 

Om ni har några frågor får ni gärna kontakta styrelsen direkt, alternativt Linda ovan. 

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen.