Container tas in för grovavfall

11 maj 2023 Har du lite saker som ska slängas? En trasig cykel? En barnvagn som är paj? Trasig prydnad, leksak, tavla eller blomkruka? Samla ihop och släng i containern som föreningen tar in nästa vecka.

Container kommer finnas tillgänlig för föreningens medlemmar enligt nedan:

Datum: ons 17 maj till fre 19 maj 

Plats: framför port 17

Exempel på grovavfall och tillåtet att slänga: mindre möbler, pulkor och leksaker, cyklar och barnvagnar, stekpannor och kastruller, blomkrukor, porslin och mindre keramikföremål.

 

Exempel på ej grovavfall som inte får slängas: El och elektronikprodukter (OBS! Allt med sladd eller batteri), farligt avfall, köksinredning och dörrar, toalettstolar, handfat, badkar och kakel, däck, betong eller gips. 

Tänk på dina grannar!

Det är inte tillåtet att slänga flera stora möbler eller att rensa vid flytt. Då bör man i vanlig ordning åka till en återvinningscentral. Containern är till för alla medlemmar att få slänga avfall i, vi ber er respekterar detta.

Vi vill vänligt påminna samtliga boenden om att upprätthålla dessa regler och slänga rätt avfall enligt ovan instruktion då föreningen annars måste betala extra avgifter. 

Vänligen, Styrelsen