Dags för cykelrensning

14 januari 2019 Onsdagen den 30 januari kommer en cykelrensning att utföras på Brf Rondellen. Markera din cykel med en gul remsa för att visa på att du är ägare av cykeln. Omärkta cyklar kommer att transporteras bort.

Cykelrensningen sker kring våra portar, i cykelställ, cykelrum och andra omkringliggande ytor. Som boende i föreningen ska du ha fått instruktion i din brevlåda gällande hur du märker din cykel. Äger du cyklar ska du markera dessa med en gul remsa som du fick med i instruktionen. Behöver du fler gula remsor kan du hämta sådana vid våra cykelrum (i förrådsgången) från och med en vecka innan cykelrensningen sker. 

Den 30 januari samlas alla omärkta cyklar. OBS: Detta gäller såväl olåsta som låsta cyklar. Har du glömt att märka din cykel kan du alltså inte få ersättning för ett uppklippt lås. 

Omärkta cyklar kommer att tranporteras till ett förråd där de förvaras i upp till sex månader. Därefter återvinns cykeln. En ägare har rätt att hämta en bortfraktad cykel om denne missat att märka cykeln i tid. Cykeln hämtas i sådant fall upp hos Cykelåtervinning AB på Maria Prästgårdsgata 14, Södermalm.