Förändringar i tvättstugorna

18 maj 2019 På måndag låser vi portarna och den digitala bokningen drar igång. Vi tar då ner de bokningstavlor som sitter i tvättstugorna. Läs mer om vad som gäller i tvättstugorna framöver.

I takt med att portarna låses den 20 maj är det även dags att börja med den digitala bokningen av tvättmaskiner. Detta kan du som medlem göra på tre olika sätt:

  • Via informationstavlan i porten, ha med din nyckel när du bokar (för att använda accesstaggen mot tavlan). 
  • Via webben. Adress finns i de infoblad du fått hem. 
  • Via appen Electrolux Vision MOBILE. Information om detta finns även i de infoblad du fått hem.  

Nya tvättider

I samband med uppdateringen av systemet kommer även nya tider att införas i tvättstugan. De som gäller framöver är följande:

  1. kl. 06-09 (kl. 07.00 gäller dock den 20 maj)
  2. kl. 09-13
  3. kl. 13-16
  4. kl. 16-19
  5. kl. 19-22

 
Nya regler gäller!

En förändring från dagens regler är att du inte längre kan använda torken 1h efter din tvätt. Du behöver alltså hålla dig inom ramen för den tid du bokat - såväl för tvätt som att torka. 

Ytterligare en skillnad från tidigare är att du kan boka två samtidiga bokningar av maskingrupper. Detta innebär att du kan boka två maskingrupper (i A- och C-huset som har fyra maskiner i samma rum). Alternativt om du vill boka två maskiner och en grovtvätt i A-huset. OBS. Det finns planer på ytterligare tvättstugor i A- och C-huset då två maskiner kommer flyttas över dit. Det finns dock ingen uppskattat tid för detta ännu. 

Läs mer om projektet med det digitala låssystemet genom att klicka HÄR

Soliga hälsningar,
Styrelsen