Föreningslokalen är nu öppen för bokning

28 december 2022 Nu finns äntligen vår föreningslokal tillgänglig för boende att boka. Från 1 januari finns tider som går att boka via digitala tavlorna i trappen eller online /"Vision Mobile"-appen.

BRF Rondellens föreningslokal är en gemensam lokal som finns till förfogande för föreningens medlemmar. Lokalen ligger under port 17, ingång till lokalen sker via gaveln på C-huset, en trappa ner. Lokalen omfattar bord och stolar för upp till 26 personer, en soffa, ett mindre kök (liten kyl och frys, mikrovågsugn) och toalett. I lokalen får max 26 personer vistas samtidigt. Föreningslokalen är tänkt att kunna användas för mindre samlingar/ tillställningar/ middagar, barnkalas mm. Det finns kökstillbehör i form av glas/vinglas, tallrikar/assierter, bestick mm för middagar och barnkalas på upp till 26 personer.

Vem som kan boka föreningslokalen 

För att låna föreningslokalen krävs följande:  

 Hur föreningslokalen bokas  

En bokning görs via de digitala informationstavlorna innanför portarna alternativt online via http://rondellen.exista.nu/M5WebBokning eller appen ”Vision Mobile”. Du kan ha max två bokade tillfällen samtidigt. 

Vi hoppas att denna föreningslokal kommer kunna samla familj och vänner och bringa mycket glädje! Om vi hjälps åt att hålla denna lokal ren och fin så kan vi alla få njuta av föreningslokalen länge.

Mer information finns på vår sida för föreningslokalen: https://www.hsb.se/stockholm/brf/rondellen/service-och-information/foreningslokal/ 

 

Vänligen,

Styrelsen