Ut med det gamla och in med det nya!

06 maj 2019 Maj innebär starten för många projekt som styrelsen arbetat med den senaste tiden. Håll gärna utkik på nyheter som kommer upp här, de infoblad du fått hem i brevlådan eller som kan sitta i porten.

Under maj kommer det digitala låssystemet att komma igång - men det innebär också starten för en hel del arbeten på vår innergård. För det första har vi börjat få in nybeställda parkbänkar som vi löpande ställer ut på innergården. Dessutom kommer innergården få nya planteringar och göras fin för den varma årstid som väntar. Arbetet med avloppsröret som går över gården kommer även det att fortsätta där reliningen beräknas bli av i slutet av maj. 

Ytterligare har vi en nyhet speciellt riktad till alla barn och familjer - lekparken får sig en uppfräschning där det kommer in lite nya spännande lekdelar. Arbetet med lekparken sker i samarbete med Kompan och inleds måndagen den 20 maj. Arbetet pågår sedan i ca 3 veckor. På grund av säkerthetsskäl kommer lekparken att stängas av under denna period. Vi ber er vara uppmärksamma på barn som leker i området och att inte använda lekparken under denna tid. 

Vi ser fram emot en händelsrik månad på Rondellen!

Kom ihåg att vi även har årsstämma i maj - den 15/5 kl 18.30 är du som medlem välkommen till Folkets hus. 

Vänligen,
Styrelsen