December Nyheter och God Jul

20 december 2018

Elektroniskt passersystem  

Tack för visat tålamod under året med utmaningar vi haft med det elektroniska låssystemet, digitala informationstavlorna och bokningssystemet till tvättstugan. Bara mindre problem kvarstår och montering av elektroniska lås till sopbehållare. Dem monteras under nästa år. 

Påminnelse: Uppmärksammar ni fel nu skall dessa felanmälans direkt till HSB tel: 010-442 50 00 eller e-post till felanmalan.mail@hsb.se.  Felanmälan kan även göras direkt i HSB portalen: https://www.hsb.se/norrastorstockholm/felanmalan/

 

Mottagare av nyhetsbrev  

Ni som får nyhetsbrevet kontrollera gärna att ni verkligen bor i Brf Västerby, inte Västerby 2. Det har visat sig att flera personer av misstag anmält sig som prenumeranter för vårt nyhetsbrev och därmed trott att till exempel den förmånliga gruppanslutningen till Telenor gäller även dem. Gruppanslutningen som vi förhandlat oss till gäller bara Västerby. Är du osäker på vilken förening du tillhör maila gärna undertecknad så kontrollerar vi det.

 

Matavfallsåtervinning 

Järfälla kommun har informerat föreningen om att det blir obligatorisk återvinning av matavfall från och med den 1 januari 2020. Styrelsen arbetar med hur återvinning skall hanteras i Brf Västerby. Vi återkommer med mer information. 

 

Obehöriga i fastigheten 

Se alltid till att både dörren till porten och källaren blir ordentligt stängt. Vi har haft obehöriga i portarna och källaren. Det har skett inbrott.

 

  • Ser ni märken av inbrott: anmäl till HSB felanmälan.

  • Ser ni pågående inbrott: ring polisen omgående.

  • Ser ni personer bete sig misstänksamt kan ni kontakta någon i styrelsen.

  

Grovsoprummet 

Från den 1 januari 2019 kommer grovsophuset vid panncentralen endast få användas av boende i Brf Västerby och Brf Västerby 2. Detta efter att Brf Norrby valt att inte längre låta grovsophuset användas av sina medlemmar.

  

 Tegelgavelväggar 

Arbetet har godkänts vid besiktning, kvarstår vissa fel att avhjälpa. Byggkran som står på Veckovägen kommer därefter tas bort. Ny belysning finns monterad på gavlarna.

  

Styrelsen vill tacka för året som gått och önska er alla

 

God Jul och Gott Nytt År!

 

Styrelsen

 

genom

 

Kirsi Kiviluoto, Informationsansvarig

 

infobrfvasterby@gmail.com

 

  • Innegården fotograferad av Boo Johansson
    Innegården fotograferad av Boo Johansson
  • Julstjärna
    Julstjärna
  • Nyplanterade vinbärsbuskar
    Nyplanterade vinbärsbuskar

Till nyhetslistan