Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Förläng livslängden på era tvättmaskiner

För att maskinerna i en tvättstuga ska må bra behöver de underhållas och genomgå service minst en gång om året. Då kan man upptäcka små problem innan de blir stora problem, och förlänga livslängden på tvättmaskinerna.
mainimage

Service för små och stora bostadsrättsföreningar

Vi genomför service på samtliga maskiner och sammanställer sedan en rapport som innehåller eventuella fel, rekommendationer för hur ni kan åtgärda dem, samt en grundlig plan för framtida underhåll. Detta innebär att ni enklare kan budgetera för maskinbyten i god tid och på så vis får ni bättre koll på föreningens ekonomi.

Vi har lång yrkeserfarenhet inom fastighetsservice och vårt team arbetar med att förbättra och effektivisera tvättstugor för både stora och små bostadsrättsföreningar över hela Stockholm.

Klimatsmarta lösningar och snabb service

Vi hjälper er utifrån vad som passar er förening och använder alltid så klimatsmarta lösningar som möjligt. Tack vare våra många lokala kontor så finns vi dessutom alltid nära om behovet uppstår.

Vill du veta mer om HSBs tvättstugeservice?

Fler tjänster inom fastighetsservice

Hantverkare HSB Stockholm

Hantverkstjänster

Rörmokare och andra specialisttjänster.

fastighetsskötsel

Fastighetsskötsel

Se till att fastigheten är säker och allt fungerar som det ska.