Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nycklar till nya bostäder - hur får fler råd att bo i Stockholm? - Lunchseminarium

Under hösten hände det som vissa förutspått – luften gick ur Stockholms bostadsmarknad. Idag finns ett överskott av nyproducerade bostadsrätter, och den framtida byggtakten är oviss. Trots att behovet av fler nya bostäder kvarstår är det få som efterfrågar det som byggts. Medverkande: Jan Valeskog (S), stadsbyggnadsborgarråd, Lotta Edholm (L), oppositionsborgarråd, Jonas Erkenborn, vd HSB Bostad.

HSB Stockholm
Fleminggatan 41
Stockholm
29 maj 2018
12:00 - 12:45

OM LUNCHSEMINARIET
Under hösten hände det som vissa förutspått – luften gick ur Stockholms bostadsmarknad. Idag finns ett överskott av nyproducerade bostadsrätter, och den framtida byggtakten är oviss. Trots att behovet av fler nya bostäder kvarstår är det få som efterfrågar det som byggts.

Varför är nya bostäder så dyra? Hur behöver byggandet förändras för att fler ska ha råd att efterfråga nyproduktion? Hur skapar vi gynnsamma förutsättningar för att bo? Och vad kan Stockholms politiker och bostadsutvecklare göra?

Medverkande
• Jan Valeskog (S), stadsbyggnadsborgarråd
• Lotta Edholm (L), oppositionsborgarråd
• Jonas Erkenborn, vd HSB Bostad 

LUNCH
Lättare lunch serveras mellan kl. 11.30-12.00

KONTAKT
Vid frågor om lunchseminariet, kontakta Fred Åkesson på 010-442 15 05 eller fred.akesson@hsb.se