Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

"Det är inte en sund utveckling"

07 maj 2015 Nyligen steg snittpriset för en bostadsrätt i Stockholms innerstad till över 80 000 kronor per kvadratmeter. "Det drabbar framför allt unga som ska in på bostadsmarknaden", säger Anders Svensson.

I Anders aktuella  ger HSB Stockholms vd Anders Svensson korta kommentarer på aktuella händelser som rör bostadsmarknaden i Stockholm. Denna vecka kommenterar Anders de skenande bostadspriserna - snittpriset på en bostadsrätt i innerstaden har sprängt 80 000-kronorsvallen.

Vad undrar du?

Vill du dela med dig av en åsikt kring Anders aktuella? Eller har du en fråga som du tycker Anders borde kommentera? Mejla oss på marknad@hsb.se så kommer en video med just din fråga!