Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nu bygger vi brf Bällstaån

26 augusti 2015 I de unika trähusen vid Bällstaviken i Sundbyberg finns vågskvalp och tuffande båtar alldeles utanför fönstret - men med Sundbybergs centrum bara ett stenkast bort. Igår tog vi det första spadtaget för de 111 nya lägenheterna!

Båttur för framtida grannar

För att fira att bygget av brf Bällstaån är igång ordnade vi, passande nog, en härlig båttur för de framtida grannarna. HSB Stockholms vd Anders invigningstalade tillsammans med Jonas Nygren, ordförnade kommunstyrelsen i Sundbyberg. Samtidigt steg 111 ballonger mot skyn, lika många som de lägenheter som kommer att byggas.

Inflytt 2017

HSB brf Bällstaån kommer att bestå av två hus som byggs parallellt med varsin gavel mot vattnet och blir åtta våningar höga. Inflytt är beräknad till 2017.