Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tjuvtitt i nya lägenheterna på Odenplan

02 september 2015 Intresset för vårt nya projekt på Odenplan har varit rekordstort – därför bjuder vi på en exklusiv förhandstitt inne i huset!

Mitt på Odenplan i centrala Stockholm bygger HSB Stockholm nya hyreslägenheter i före detta Hotel Oden. De gamla hotellrummen ska förvandlas till 78 toppmoderna hyresrätter och intresset har varit rekordstort. 

- Vi vill ge ett så brett boendeerbjudande som möjligt, och precis som när vi bygger bostadsrätter så är det därför viktigt att bygga i olika segment och lägen. Och bättre läge än så här kan det knappast bli, så det ska bli väldigt roligt att förmedla de här hyresrätterna till våra bosparare så småningom, säger Anders Joachimsson, chef för boostadsutveckling på HSB Stockholm. 

Hotellkänslan ska behållas

Förutom det attraktiva läget kommer hyreslägenheterna på Odenplan också att vara omsorgsfullt inredda för att bevara hotellkänslan. De allmänna ytorna präglas av en sober färgskala med vita, svarta och gråa toner kombinerat med detaljer i till exempel mässing.

- I lägenheterna kommer det finnas kalkstensgolv vid beredningsytor i köket. Även fönsterbrädorna kommer att vara i kalksten för att skapa en sammanhållen helhet. Badrummen är helkaklade och lägenheten får ett fint askgolv, berättar projektchefen Kristian Gauffin. 

Ansökan öppen till 13 september

För dig som vill söka lägenhet på Odenplan är ansökan öppen fram till den 13 augusti. Lägenheterna kommer att erbjudas till HSB Stockholms bosparare och inflytt beräknas kunna ske i januari 2016.