Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Årets fastighetsförvaltare jobbar på HSB Stockholm

28 april 2017 Antti Ahonen, fastighetsförvaltare på HSB Stockholm, fick igår motta priset som Årets fastighetsförvaltare i kategorin Bostad. Utmärkelsen delades ut av Förvaltarforum under Aff:s årsstämma.

Syftet med priset är att lyfta fram medarbetare inom förvaltningsbranschen som utför ett professionellt och värdeskapande arbete i fastigheter samt att främja fastighetsförvaltarrollen. Utöver utmärkelsen Årets Fastighetsförvaltare tilldelades även Antti Ahonen ett bevis som Auktoriserad Fastighetsförvaltare.

Juryns vinnarmotivering lyder:

Vinnaren verkar alltid med kunden i fokus och är en föredömlig ambassadör för fastighetsförvaltarrollen med sina tekniska kunskaper, sitt engagemang och sin affärsmässighet. I sitt uppdrag följs utvecklingen i omvärlden som kombineras med ett tekniskt kunnande och relationsbyggande tillvägagångssätt. Detta resulterar i högt förtroende, besvärsfrihet och ett tryggare fastighetsägande för kunden. Vinnaren är i vardagen prestigelös, lyhörd och affärsdrivande och har en förmåga att leda sina närmaste medarbetare och kollegor mot ett gemensamt mål. Med service och kvalité som ledord så levereras alltid det yttersta till kunden.

Det här säger Antti själv om utmärkelsen:

- Det är självklart otroligt roligt att få utmärkelsen Årets Fastighetsförvaltare och jag känner mig väldigt glad och stolt. Utmärkelsen speglar också det utmärkta lagarbete vi har inom HSB Stockholm som möjliggör att vi tillsammans kan leverera förvaltning i världsklass.

Joakim Lundberg, verksamhetschef för HSB förvaltare, berättar att organsiationen är väldigt stolt över att Antti fått utmärkelsen.

- Det är ett hedersbetyg både för Antti och hans kollegor som alla skapar tillit och förtroende hos våra kunder. Utmärkelsen är också ett kvitto att HSBs fastighetsförvaltartjänst harmoniserar med marknadens förväntningar där vi, utöver att ha stora kunskaper och kompetens inom fastighetsteknik, förväntas ha höga sociala förmågor och färdigheter. Vi vill att våra kunder ska vara fortsatt nöjda med vårt arbete. Och då måste vi även fortsättningsvis ha engagerade och motiverade medarbetare. Vi får med utmärkelsen än mer energi att arbeta vidare med linjen att enskilda medarbetaren är vår främsta konkurrensfördel. 

Stort grattis önskar vi dig Antti, du är väl värd priset!


Om Aff
Aff - Forum för förvaltning och service, är ett branschforum och en ideell förening. Föreningens ändamål är att verka för ökad effektivitet och kvalitet inom fastighetsförvaltning och verksamhetsanknutna tjänster.

För att bli nominerad till priset bör fastighetsförvaltaren uppfylla kriterierna för god kunskap och kompetens inom flertalet områden: process, teknik, ekonomi, miljö, juridik, IT, kommunikation och omvärld.