Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ledningen besöker HSBs lägenheter i Rinkeby

17 maj 2018 HSB Stockholms ledning besökte Rinkeby i början av veckan för att se renoveringsarbetet i området. HSB har tagit ett stort ansvar i Rinkeby sedan köpet 2003 och kommit långt med upprustningen av lägenheter med bättre standard.

2012 började renoveringarna av fastigheternas 615 lägenheter och nästan 400 är klara. Lägenheterna har bland annat fått nya golv, nymålade väggar och tak, entrédörrar och fönster samt nytt kakel i badrummen. Balkongerna har blivit inglasade och ytan har byggts om från en kvadratmeter till sju kvadratmeter. Även tekniska behov har åtgärdats.

 

- Senaste NKI-undersökningen visar på nöjda kunder där både produktindex och trygghetsfrågor fått runt 90%. Ett ökat intresse har märkts från bosparare på att få flytta till området, säger Anders Joachimsson Affärsområdeschef Fastigheter.

Polisen Christoffer Bohman i Järva gästspelade också under andra delen av studiebesöket och pratade om brottsbilden i Järva de senaste åren. Han berättade att det har blivit lugnare i området med bland annat bilbränder och inbrott och att han tror på en positivare bild framöver.

Vi tror på Rinkeby!